Horoscop, luni, 31 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii vor intra în noul an cu un soi de inocență, ca un copil nou născut care nu duce după el nici frustrări, nici emoții negative. Săgetătorii pun  mare preț pe prezența prietenilor în viața lor și anul care se încheie e posibil să fi adus câteva surprize în acest sens. 

Horoscop, 31 decembrie 2018, BALANȚĂ

Un mare vis se naște la trecerea dintre ani, un vis cu iz existențial, de care consideri că depinde întreaga ta viață, tocmai de aceea îi acorzi o atenție cu totul specială.

Stai și îl imaginezi în detaliu, trasezi direcția pas cu pas, ca la carte, pentru că îți pui toate speranțele în acest mare plan. Recunoști însă că, pentru a-l împlini, mai ai ceva de învățat, mai e nevoie de ceva experiență de viață, și trebuie să găsești oamenii de la care poți primi îndrumarea cea mai potrivită.

Poate trebuie să urmezi o școală, să asculți de un superior, un mentor, un profesor, sau doar să ceri sfatul părinților, ca atare nu insista să faci totul singur.

Dacă tot ți-ai stabilit obiectivul atât de important, gândește-te și de ce instrumente ai nevoie pentru a-l concretiza. Prima pe listă este cunoașterea, ca atare ce te poate ajuta s-o dezvolți?

Horoscop, 31 decembrie 2018, SCORPION

Intri în noul an cu un soi de inocență, ca un copil nou născut care nu duce după el nici frustrări, nici emoții negative, nici probleme din vechiul an.

Ești complet curat, complet eliberat de balastul inutil pe care l-ai adunat. Eventual fă un fel de baie purificatoare înainte de a intra în noul an, și imaginează-ți că odată cu apa se duc la canal toate supărările din 2018.

Nou născut, ai mintea liberă pentru noi direcții, ești pregătit să primești noi și noi informații care să te transforme în omul care dorești să devii.

Nu contează ce lași în urmă, ci acum e important doar terenul complet liber pe care poți planta în voie tot ce dorești. Cu entuziasm, cu bucurie, cu încredere, și mai ales cu răbdare, pentru că nicio recoltă nu se coace peste noapte!

Horoscop, 31 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Pui mare preț pe prezența prietenilor în viața ta și anul care se încheie e posibil să fi adus câteva surprize în acest sens. Ori ți-ai mărit cercul de prieteni cu câteva figuri noi, de la care ai mari așteptări, ori dimpotrivă, ai pierdut prietenia unor persoane, care au dovedit că nu merită afecțiunea ta.

Intri în noul an cu vise mari în acest plan, cu dorința de a socializa mai mult, de a te apropia de oameni, de a comunica, de a-ți oferi serviciile cât mai multor oameni care ar putea avea nevoie de tine, de a-ți lărgi cercul de prieteni și cunoștințe, de a forma o rețea mai solidă de cunoștințe pe care te poți baza, dintr-o mai mare nevoie de relaționare.

Deși și 2018 e posibil să fi oferit ceva daruri în acest sens, ești avid de socializare și intri în 2019 cu o listă întreagă de dorințe care gravitează în jurul aceluiași subiect: relația ta cu lumea!

Horoscop, 31 decembrie 2018, CAPRICORN

O viață decentă necesită și un venit decent, de aceea te preocupă foarte mult banii familiei, privind spre 2019. Intri în noul an cu o listă întreagă de dorințe legate de o viață mai confortabilă, mai îmbelșugată, mai stabilă, și acest lucru are nevoie de bani, desigur.

Ai toate șansele ca 2019 să fie un an mai bogat din punct de vedere financiar, dar important e și cum iei startul: să faci trecerea spre 2019 cu optimism, cu încredere în mai bine, să vezi totul în ascensiune, cum crește, cum se dezvoltă, cum înaintează, și să crezi în capacitatea ta de a duce la îndeplinire toate aceste planuri.

Atitudinea ta de învingător contează, deci ce spui la trecerea dintre ani: se poate mult mai bine!

Horoscop, 31 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ultima zi a anului te găsește pe drum. Dacă nu efectiv în călătorie, pentru a ajunge la o destinație unde vei petrece revelionul, atunci pe un drum al vieții, care duce undeva! Unde duce, încă nu știi foarte bine, dar mergi mai departe extrem de curios să vezi ce te așteaptă.

Așa va fi și trecerea dintre ani, ca un puzzle pentru tine, pentru că îți pui tot felul de întrebări cu privire la ce te așteaptă, la ce-ți aduce 2019. Discuțiile tale cu ceilalți participanți la revelion tot în jurul acestor mari semne de întrebare gravitează.

Pentru că ești avid de cunoaștere, citești o sută de horoscoape din ziare și de pe internet, pentru că vrei să știi, nu vrei să lași anul care vine într-o ceață neclară.

Vrei să știi, iar informațiile care ajung la tine chiar azi au darul de a-ți face călătoria prin 2019 mult mai plăcută. Afli informații bune, pozitive, promițătoare, și ele te încarcă de optimism pentru un an și mai bun prin călătoria vieții tale.

Horoscop, 31 decembrie 2018, PEȘTI
Privești foarte serios și la anul care se termină, gata să extragi niște concluzii mature. Ești destul de mulțumit de 2018, se citește pe chipul tău un fel de satisfacție, de liniște, de siguranță că ai făcut ceea ce trebuie.

Dar privind spre 2019 îți dai seama că ar fi bine să faci niște modificări, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale. Îți propui niște obiective, dar ești conștient că nimic nu ți se oferă pe tavă ci, pentru a obține ceva, trebuie să și dai ceva.

Există niște condiții acolo – se va întâmpla așa, dacă... – și exact ce urmează după acest DACĂ te preocupă pe tine acum cel mai mult. Vei fi mai fericit... dacă schimbi jobul, dacă slăbești, dacă schimbi alimentația, dacă te implici mai mult, dacă înveți ceva nou, ș.a.m.d.

Ca atare dorințele tale pentru 2019 trebuie să țină cont de toate aceste condiții obligatorii, și totul va fi bine... dacă vei respecta aceste condiții!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel