Horoscop, luni, 29 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Scorpioni, partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările sale  de a fi tandru, deci mai bine îl laşi în apele lui. Vărsătorii sunt din ce în ce mai motivați să grăbească pasul acum, spre final de capitol, pentru că au ambiţii mari şi vor ca totul să iasă perfect! 

Horoscop, 29 octombrie 2018, BALANȚĂ

Eşti o antenă foarte receptivă la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toată lumea, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre talentele tale native de... clarvăzător, pentru că nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tău tainic.

Uneori, lucrurile se văd mai bine cu ochii minţii decât cu cei fizici, ca atare bazează-te pe capacităţile tale extrasenzoriale, chiar dacă ai spune că nu le ai. Ba da, le ai, şi acum poţi descoperi aspecte pe care, altădată, nici nu le-ai remarcat, poţi simţi chestii de fineţe pe care altădată le-ai fi neglijat, deci ascute-ţi cumva simţurile cele mai fine.

Horoscop, 29 octombrie 2018, SCORPION

Partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările tale de a fi tandru, deci mai bine îl laşi în apele lui. Se pare, deci, că dragostea este planul cel mai sensibilal zilei.

Eşti trist, împovărat de griji, de un pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu-ţi dă prea motive de încredere. Dezamăgirea planează peste voi, cu riscul unui eşec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici şi nici să-ţi torni cenuşă în cap de la un banal hop în relaţie.

Horoscop, 29 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Resursele tale de energie s-au terminat şi ar fi bine să stai o vreme pe margine până ridici din nou nivelul de energie în baterie. Dacă te-ai apuca acum de altceva, ai rămâne foarte repede fără benzină!

Gata, s-a terminat furtuna în care ai fost prins o perioadă, deci acum îţi poţi permite o pauză. Nu te precipita spre altceva, ci profită de liniştea care s-a lăsat pentru a te relaxa şi tu un pic.

Chiar dacă nu e neapărat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscător că s-a ajuns la capăt şi acum te poţi detaşa. Profită de calmul care se aşează peste toate căci, după o vreme, vei putea să o iei de la capăt sau să continui din acelaşi punct, dar nu acum, imediat.

Horoscop, 29 octombrie 2018, CAPRICORN

Veştile legate de viitorul profesional sună parcă prea serios, iar starea ta generală seamănă mai degrabă a deprimare şi a lipsă de curaj faţă de ce ar putea urma decât a motivație.

Există chiar şi riscul de a suferi o mare dezamăgire legată de un colaborator cu care ai avut relaţii bune înainte, auzi despre o schimbare majoră la serviciu sau un eşec de proporţii în plan profesional, deci ai grijă în ce te bagi! Momentan nu găseşti parcă nici un cârlig de care să te agăți ca să revii la normal.

Horoscop, 29 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Eşti din ce în ce mai motivat să grăbeşti pasul acum, spre final de capitol, pentru că ai ambiţii mari şi vrei ca totul să iasă perfect! Eşti pe drumul cel bun spre un succes total şi eşti mândru de ceea ce clădeşti prin forţe proprii, dar ai grijă să nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima sută de metri.

Nu fi încă atât de sigur pe succes, până ce nu pui şi ultimul punct la această acţiune. Deocamdată merge bine, dar pentru că te bazezi deja pe reuşită, dacă scapi ceva din vedere tocmai acum? Priveşte spre capătul proiectelor la care îţi aduci contribuţia cu pasiune, pentru că se întrevăd deja rezultatele promiţătoare.

Horoscop, 29 octombrie 2018, PEȘTI

Mai adună informaţii şi mărturii în favoarea adevărului şi mergi mai departe în războiul tău cinstit împotriva celor care apelează la minciună. Adevărul iese întotdeauna la iveală, ca atare aceasta e doar o victorie temporară pentru cel care jubilează acum reuşita.

Ai răbdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor întoarce roata şi vei putea redobândi ceea ce, pe drept, ţi se cuvine. Nu renunţa la luptă! Nu te opri nici măcar dacă, pe moment, ai impresia că tocmai ai primit un verdict categoric ce-ţi taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile în care crezi.

Citeste mai multe poe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel