Horoscop, luni, 28 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii se  confruntă cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignore, dar se cramponează de ele. Leii vin  cam nervoși acasă şi strică atmosfera de familie cu atitudinea lor.

Berbec – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Joci un rol cheie într-o situaţie instabilă, în care nimeni nu reuşea să restabilească echilibrul. Tu priveşti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detaşat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate feţele, fără a te lăsa influenţat de nimeni, ca, într-un final, să extragi o concluzie fermă pe care o vei prezenta şi celorlalţi.

Te irită faptul că unii îşi schimbă părerea de la o zi la alta, de aceea eşti decis să iei tu frâiele acestei acţiuni pentru a reinstala odată şi-odată liniştea şi armonia. Te comporţi ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase şi clare decizii, alungând astfel incertitudinea.

Taur – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimba, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi ca atare şi să accepţi drumul ales.

Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de tine, fără a mai privi înapoi!

Gemeni – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Te confrunţi cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele şi le dai mai multă importanţă decât s-ar cuveni. Stai şi despici firul în patru, cauţi dincolo de aparenţe fără motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca această zi să se tensioneze de la orice fleac.

Unii nici nu văd ceea ce pe tine te scoate din sărite, deci problema e la tine, pentru că eşti irascibil şi-ţi sare ţandăra de la te miri ce. Încearcă să mai treci şi tu cu vederea nimicurile care îţi tot apar în cale, pentru că nu au nicio importanţă. Mai bine faci haz de ele, decât să te poticneşti la orice pas din cauza lor.

Rac – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Ai grijă la cuvintele dure pe care le spui astăzi, pentru că rişti să distrugi o relaţie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lăsa să se manifeste în voi nu e în avantajul unei relaţii de prietenie sau de colaborare. Într-un astfel de moment, când scapi discuţia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despărţire.

Dacă simţeai că e nevoie de această ruptură, vei profita de curajul care te copleşeşte pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar dacă e un om la care ţii, despărţirea aceasta va declanşa mai apoi mari regrete. Încearcă să repari ce ai stricat, să dregi busuiocul şi chiar să-ţi ceri scuze cu mai mult curaj, lăsând orgoliile deoparte.

Leu – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Vii cam nervos acasă şi strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasă-i pe cei dragi să te înconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru că te-ar putea ajuta să-ţi abată gândul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi.

Ştii cum se spune: lasă toate grijile la uşă atunci când vii acasă, pentru a nu tensiona inutil viaţa de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc şi pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru că îi stresezi pe toţi!

Fecioară – Horoscop 28 ianuarie, 2019

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate ca la carte.

Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învăţa toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine nota maximă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel