Horoscop, luni 27 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Relațiile Vărsătorilor cu cu frații și surorile vor trece prin multe transformări
Relațiile Vărsătorilor cu cu frații și surorile vor trece prin multe transformări

Horoscop. Prietenii Gemenilor nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, însă nici aceștia  nu sunt prietenii cei mai devotați și implicați.

Berbec

Cei care așteaptă de mult curajul să ia o decizie, de astăzi o vor putea face. Iar ceilalți vor primi o nouă doză de energie.

Taur

Este important să nu îți creezi singur dușmani la locul de muncă. Dacă vei fi certăreț și răutăcios, colegii tăi te vor izola sau îți vor pune bețe în roate. 

Gemeni

Prietenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, însă nici tu nu ești prietenul cel mai devotat și implicat. Ai mare grijă la oamenii pe care îi ții în viața ta!

Rac

Din persoana docilă vei deveni una căreia nimeni nu are voie să îi spună ce să facă sau să îi dea ordine. Vei reacționa tare neplăcut dacă va fi cazul.  

Leu

Vei dori să călătorești în locuri exotice, să studiezi materii noncomformite sau să devii tu profesor. Pentru mulți va apărea și o curiozitate referitoare la spiritualitate.

Fecioară

Zgârcenia nu te-a ajutat la nimic și nici nu o va face în următoarele luni. Lilith te face să conștientizezi că trebuie să înveți să primești pentru a reuși să dăruiești.

Balanță

Lilith va dori să facă ordine în relațiile disfuncționale. Se va sparge bula în care trăiești de ceva timp încoace și vei fi nevoit să renunți la diplomație. 

Scorpion

Colegii sau colaboratorii de la locul de muncă se schimbă pe nepusă masă și nu într-un mod pozitiv. Îți vor crea adevărate probleme și supărări. 

Săgetător

Lilith va influența sectorul iubirii, al creativității, dar și al copiilor. Deci te vei confrunta cu evenimente ieșite din comun, menite să te scoată din zona de confort 

Capricorn

Vrei să fii lăsat în pace de către familie. Te vei sătura de neînțelegerile rudelor apropiate și vei renunța la a te mai implica în vreun fel în acestea. 

Vărsător

Relațiile cu frații și surorile vor trece prin multe transformări. Este posibilă și o depărtare, o răceală sufletească. Dacă nu vei fi diplomat, vei avea mult de pierdut. 

Pești

Există riscul ca Lilith să te îmbie la nenumărate cheltuieli, pe care le vei face fără motive întemeiate. Pur și simplu îți va plăcea să mergi la cumpărături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel