Horoscop, luni, 27 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Berbecii să nu se încăpăţâneze să meargă pe aceeaşi cale dacă au văzut deja că nu duce acolo unde doresc, pe când Gemenii nu ştiu cum să trateze oportunităţile acestei zile, de parcă acelaşi lucru ar conţine şi o recompensă, dar şi un motiv de supărare. 

Horoscop, 27 august 2018, BERBEC

Nu te încăpăţâna să mergi pe aceeaşi cale dacă ai văzut deja că nu duce acolo unde doreşti. Fii pregătit să abandonezi nava de urgenţă, înainte de a fi prea târziu să mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai înţelept şi mai eficient decât efortul de a mai salva ceva, deci acelaşi lucru trebuie să-l faci şi astăzi. Lasă în urmă tot ce a fost şi porneşte în altă direcţie, fără să te cramponezi de tot ce ai acumulat înainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar într-o zi vei aprecia curajul acesta de a lăsa totul în urmă pentru a reface totul de la zero. Sau, dacă nu de la zero, măcar de la un nivel suficient de încurajator care să te ducă spre ceva mult mai bun.

Horoscop, 27 august 2018, TAUR

Depărtările sunt atracţia ta principală, pentru că simţi tu că acolo se va petrece ceva ieşit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste. Poate pregăteşti o mutare majoră de domiciliu, poate te gândeşti deja la o călătorie pe care o vei face curând, poate doar cauţi cu înfrigurare o direcţie nouă spre care să-ţi canalizezi atenţia. E schimbare de perspectivă pentru că vrei altceva, ceva ce nu mai găseşti în mediul tău apropiat, de aceea te concentrezi şi asupra altor locuri de pe această planetă. Departe e fericirea ta, departe e speranţa ta, deci caută şi dincolo de graniţele zonei tale obişnuite.

Horoscop, 27 august 2018, GEMENI

Nu ştii cum să tratezi oportunităţile acestei zile, de parcă acelaşi lucru ar conţine şi o recompensă, dar şi un motiv de supărare. Nu le poţi avea pe toate la cote maxime, chiar şi cele mai frumoase reuşite au la bază un preţ de plătit, dar merită să-l plăteşti, dacă la final te aşteaptă succesul. Nu te gândi nicio clipă ce pierd ceilalţi când tu câştigi, pentru că aşa e viaţa: când unul urcă, altul coboară! Bucură-te de şansa ta, nu plânge pentru tristeţea altuia de lângă tine; acum contezi doar tu.

Horoscop, 27 august 2018, RAC

Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aştepţi un anumit răspuns merge defectuos, şi se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ţi dea notă proastă. Tu nu te simţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupţi pentru poziţia ta şi să nu te laşi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu ştiu decât s-o facă pe durii şi, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influenţă asupra ta. Ridică-ţi capul, lasă teama sau umilinţa la o parte şi luptă pentru drepturile tale. Nu îţi sunt cu nimic mai presus!

Horoscop, 27 august 2018, LEU

Ai tendinţa de a te comporta nepoliticos cu oameni mai în vârstă care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multă consideraţie din partea ta. Părinţii, profesorii, şefii maturi ar putea să te acuze că eşti lipsit de maniere, că ai uitat de respect, că nu e un comportament corect, deci revizuieşte-ţi atitudinea faţă de aceştia, pentru că tu nu eşti aşa de obicei. Parcă ai face echipă cu alţi tineri de vârsta ta şi, împreună, deveniţi o forţă prin care vreţi să arătaţi celor mari că sunteţi independenţi şi că nu acceptaţi sfaturi. Dacă tot te revolţi, fă-o în glumă, ca să nu aluneci spre... obrăznicie.

Horoscop, 27 august 2018, FECIOARĂ

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel