HOROSCOP, luni, 26 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BALANȚĂ

Parca ai fi nimerit intr-un mediu cu oameni ostili, care ti se opun cu incapatanare, orice le-ai spune. Nu le raspunde cu aceeasi moneda, intelege-i tu pe ei, pentru ca nu poti fi pe placul tuturor, intotdeauna.

E o problema de comunicare la mijloc, parca ati vorbi fiecare alta limba si e normal sa apara animozitati atat de mari cand nu gasiti terenul comun pe care sa va apropiati unii de altii.

Daca vezi ca nu te intelege nimeni, ramai zambitor si amabil, fara a te intersecta prea mult cu acestia. Lasa-i sa te cunoasca mai bine inainte de a emite si tu pretentii.

SCORPION

Daca te simti un pic derutat in situatia in care te afli si nu detii informatii foarte clare, invata sa ceri indrumare de la cei care pot face lumina in problema ta.

Nu le stii tu chiar pe toate si ai mereu ceva util de invatat doar prin simplul gest de a pune o intrebare.

Recunoaste sincer ca nu stii ce e de facut in acest punct si imediat vor aparea, de pretutindeni, si raspunsurile cele mai bune.

Nu e un semn de neputinta sau de lasitate sa spui nu stiu, ci ar fi mult mai rau sa ramai blocat intr-o imensa stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a intreba: ce sa fac? Exista alaturi de tine oameni intelepti dispusi sa te invete.

SĂGETĂTOR

Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti.

Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus.

Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet.

Mobilizeaza-i, ridica-le moralul, pentru ca iti vor fi recunoscatori pentru energia pe care le-o insufli!

CAPRICORN

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri in contact au si ei defectele lor. Nu trebuie nici sa-i judeci, nici sa-i dai la o parte pentru ca nu se ridica la nivelul standardelor morale dupa care te ghidezi.

Asa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu altii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, in afara serviciului, foarte agresiv, persoana iubita pe care tu o invalui intr-o aura divina poate fi un mare fricos...

Dar tu ii iubesti si ii accepti pe toti asa cum sunt. Si ei, la urma urmelor, te plac asa cum esti cu adevarat fara a incerca sa te schimbe.

Cea mai mare dovada de iubire fata de ceilalti e sa-i tolerezi cu defectele si imperfectiunile lor.

VĂRSĂTOR

Iti doresti enorm o schimbare in viata ta. Perfect: primul pas pentru a o obtine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tau, nu conteaza neaparat directia!

Nimeni nu va suna la usa ta sa te intrebe daca nu cumva doresti cutare lucru, ci tot ce obtii in viata vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gandul.

Detii toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a incepe sa-ti faci ordine prin ganduri si dorinte.

Aseaza-le pe toate pe o lista si emite-le in eter: cineva acolo sus le aude! Indrazneste deci sa chemi spre tine ceea ce visezi!

PEȘTI

Renunta pentru o zi la orice grija si la orice frica, si comporta-te ca un copil liber, care nu stie nici ce probleme exista pe lume, nici ce-i aduce viitorul.

El doar de bucura de gustul dulce al bomboanelor si de jucariile sale cu o atitudine naiv de optimista, dar care se va dovedi a fi potrivita si in cazul tau.

Fii convins ca si in cele mai tensionate momente cineva are grija de tine, te protejeaza, te sustine, fie ca vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazeaza-te pe asta si zambeste larg! Stiind ca cineva te iubeste orice ar fi, nu-i asa ca deja ai abandonat toate grijile?

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel