Horoscop, luni, 25 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Afaceri vechi si neterminate ies la lumina nativilor din Scorpioni, pe când astrele le dau incredere de sine Capricornilor.

BALANȚĂ

O zi cu energie si dinamism, in care doar cerul este limita. Iei fraiele in mana si esti gata sa scapi de problemele care te-au tinut pana acum pe loc. Ai, insa, nevoie de o calmitate si o maturitate in gandire. Nu ezita sa ceri sfatul celor dragi daca te simti blocat. Incepe o faza cu intalniri care iti pot schimba viata.

SCORPION

Afaceri vechi si neterminate ies la lumina. Cu cat te incapatanezi sa le ignori, cu atat va fi mai greu. Admite ca e ceva serios si apuca-te de treaba. Ai nevoie de solutii imediate. Actioneaza rapid si fii atent la fiecare miscare. Evita comportamentele extreme. Pot aparea neplaceri din aceasta cauza.

SAGETATOR

O zi in care trebuie sa fii precaut. Evita sa-ti pierzi cumpatul, caci pot aparea probleme noi pe care nu ai avea cum sa le rezolvi. Niste vesti te pot tulbura, insa se pot dovedi de bun augur pentru tine.

CAPRICORN

Astrele iti dau incredere de sine azi. Vei putea astfel sa iti faci cunostinte noi, influente, care sa fie impresionate de tine. Aceste interactiuni iti vor prinde bine in cariera, dar si in privinta statutului social. Usi importante ti se vor deschide. Profita de ele!

VARSATOR 

Este timpul sa-ti schimbi modul in care privesti lucrurile. Optimismul te va ajuta sa gasesti solutii reale la problemele cu care te confrunti. Analizeaza cu atentie situatia in care te afli, fii realist si rational. Nu lua decizii importante daca nu esti 100% convins.

PESTI

Esti plin de energie si speri sa poti realiza tot ce ti-ai propus. Acest lucru va contribui la cresterea sentimentului de satisfactie. Incearca sa mentii armonia si echilibrul si in viata de familie. Pastreaza-ti calmul, indiferent de obstacolele care iti pot aparea in cale.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel