Horoscop, luni, 25 iunie 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Balanță

Eşti tentat să spui că nu se întâmplă nimic conform planurilor tale, că tot aştepţi un miracol şi nu mai vine, dar uiţi un element cheie în această ecuaţie: timpul potrivit. Chiar dacă tu cunoşti foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grăbeşti şi aştepţi rezultate înainte de momentul cel mai potrivit. Ai încredere că toate sunt atât de bine calculate undeva acolo sus încât ceea ce visezi va veni în calea ta atunci când e benefic pentru tine. Dumnezeu răspunde rugăciunilor tale în două feluri: se aprobă sau... se aprobă, dar nu acum! Ca atare aşteaptă cu încredere deplină că succesul va veni exact când trebuie, nu când vrei tu.

Scorpion

Poate chiar energia ta în exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru că nu o investeşti în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorifici spre proiecte de anvergură, în competiţii importante pentru reputaţia şi poziţia ta, în lupta spre a te remarca înaintea altora şi mai buni decât tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlează-ţi acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale şi ţine cont de cei care te mai trag de mânecă şi-ţi spun s-o laşi mai moale. Au dreptate aceştia şi se pare că te cunosc foarte bine.

Sâgetător

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi. E o chestiune de organizare eficientă a orelor pe care le ai totuşi la dispoziţie, renunţând, pe cât posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot aştepta, la sarcinile pe care le mai poţi pasa şi la alţii. Iată câte soluţii ar mai fi la dispoziţie şi, dacă te foloseşti de ele, vei vedea dintr-o dată cât se goleşte lista ta de sarcini şi vei găsi acele ore de care mai ai nevoie! Începe, deci, să faci puţină ordine prin agendă şi să dai afară ceea ce nu e obligatoriu în acest moment.

Capricorn

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii tui cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare! Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

Vărsător

Dacă tot stai şi analizezi problema care te frământă pe toate părţile, nu faci decât să te afunzi mai tare în ea. Nu aceasta e soluţia, ci ai nevoie să te detaşezi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Ia-ţi o pauză de o zi, două, ca apoi să te întorci cu alt tonus asupra acestei chestiuni. După un mic răgaz, vei privi lucrurile cu totul diferit, pentru că acum eşti mult prea ataşat de această situaţie, prea împovărat de cele întâmplate. Nu te mai gândi la asta o vreme, tratează totul ca şi cum n-ar fi nimic urgent sau important, şi bucură-te de o zi cu adevărat liberă. Rupe-te de gravitatea acestei situaţii, nu merită să-i acorzi atâta atenţie. Peste câteva zile vei vedea că e mai simplu decât pare acum!

Pești

Ai mari rezerve să pleci azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinţei tale. Ai dori să fii în cu totul alt loc, ocupându-te de altceva, dar dacă e o obligaţie, vei accepta cu jumătate de gură, de parcă ai presimţi că la capăt nu te aşteaptă ceea ce ţi s-a promis. Dacă ai putea amâna deplasările pe altădată, ai fi foarte mulţumit, pentru că dacă pleci cu o atitudine ostilă şi negativă ca cea care îţi dă azi târcoale, practic vei atrage chiar tu în calea ta o serie de incidente neplăcute care îţi vor confirma presimţirile.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel