Horoscop, luni, 24 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Peştii pot avea probleme la locul de munca
Peştii pot avea probleme la locul de munca

Horoscop. Lipsa de încredere în forţele proprii şi faptul că sunt neatenți, pe Scorpioni  îi transformă într-un adevărat outsider al zilei, iar  Săgetătorii îşi fac noi prieteni, sunt deschişi relaţiilor şi îşi pot întâlni, chiar, jumătatea.

Balanţă

Ai grijă la bugetul familiei. Nu este ziua potrivită pentru a te arunca la cheltuieli inutile. Rămâi la strictul necesar, dacă nu vrei să ai parte de surprize neplăcute. Astrele nu îţi surâd astăzi şi există pericolul ca spre sfârşitul zilei să fi implicat într-o discuţie aprinsă. Chiar dacă ai dreptate, poţi fi omul mai mare şi poţi ceda iniţiativa. Important este ca lucrurile să nu degenereze.

Scorpion

Lipsa de încredere în forţele proprii şi faptul că eşti neatent te transformă într-un adevărat outsider al zilei. Dar nu uita că cine râde la urmă, râde mai bine. Iar revenirea ta s-ar putea să-i uimească atât de mult pe colegi încât să te propună pentru o funcţie importantă. Ai grijă de tine. Mergi la doctor dacă simţi dureri pentru că urmează o perioadă în care vei avea mare nevoie să poţi să performezi la 100% din potenţial.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii îşi fac noi prieteni, sunt deschişi relaţiilor şi îşi pot întâlni, chiar, jumătatea. Există șanse ca pe parcursul zilei lista voastră de contacte să fie completată cu persoane care vă vor ajuta în viitor, în cariera profesională. Astrele nu vă recomandă să amestecaţi viaţa personal cu munca. Pot apărea unele probleme minore, conflicte cu vecinii sau membrii familiei.

Capricorn

Capricornii îşi fac astăzi tot felul de probleme. Sunt îngrijoraţi, iar starea lor este extrem de agitată. Un apel telefonic va face ca lucrurile să se înrăutăţească, astfel că trebuie să rămâneţi calmi şi să încercaţi să priviţi partea plină a paharului. Foarte important, nu transferaţi problemele altora în familia voastră. În iubire, lucrurile se complică, însă nu lăsaţi ca distanţa să fie un obstacol în calea iubirii și a romantismului.

Vărsător

Pentru Vărsători, bucuriile şi fericirea vin la pachet cu grijile. Cel mai probabil, motivul triumfului va fi realizările profesionale. Veţi scăpa de problemele financiare pe care le-ţi avut în ultima perioadă. Mai mult, ideile geniale vin pe bandă rulantă, astfel că viitorul vostru financiar sună foarte bine. Toate problemele din această zi sunt în plan personal. În familiile Vărsătorilor pot apărea tot felul de dezacorduri, care se rezolvă doar prin comunicare.

Pești

Peştii pot avea probleme la locul de munca. Nu este exclus ca anumite semnale de alarmă să fie primite de la un coleg. Vreţi ca totul să tindă spre perfecțiune, ceea ce vă va agita foart tare şi vă va aduce foarte multe nemulţumiri. Nu cumpăraţi obiecte inutile, de care nu aveţi nevoie. Lăsaţi achiziţiile pentru zile mai bune din punct de vedere financiar. Dacă aveţi de făcut confesiuni persoanei iubite, luni este ziua perfectă pentru asta.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel