Horoscop, luni, 23 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 23 iulie 2018 BERBEC

Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanţă, de totală detaşare, în care să-ţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

Horoscop 23 iulie 2018 TAUR

Eşti cam ranchiunos deşi nu e deloc genul tău să porţi pică pe cineva care ţi-a făcut cândva o nedreptate, dar nu poţi uita încă felul în care te-a tratat. Ai impresia că la baza judecăţii sale s-a aflat invidia acestuia pe reuşitele tale, dar înainte de a lua măsuri împotriva lui, încearcă să foloseşti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul şi nicidecum ura nu sunt soluţiile rezolvării acestei dispute, ci stai un pic şi gândeşte-te ce l-a putut determina pe acesta să te critice atât de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Horoscop 23 iulie 2018 GEMENI

Eşti omul de care alţii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce ştie mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Tu deţii informaţia, soluţia sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcţie bună, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic până nu eşti sigur că ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treabă, ca atare consideri că ai ajuns acel nivel care să-ţi permită să construieşti totul pe îndelete spre succesul final. Eşti conştient că nu e uşor, dar ştii ce trebuie făcut etapă cu etapă.

Horoscop 23 iulie 2018 RAC

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te mai relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să-ţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

Horoscop 23 iulie 2018 LEU

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti, dar şi faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Horoscop 23 iulie 2018 FECIOARĂ

Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, deoarece ţi-ai agăţat speranţele de un anumit eveniment care nu vine în forma mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merita de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel