Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Berbecii sunt sfătuiți să nu intre în panică, indiferent de circumstanțe
Berbecii sunt sfătuiți să nu intre în panică, indiferent de circumstanțe

Horoscop. Nu e momentul potrivit pemtru Lei să facă experimente în legătură cu aspectul lor personal, iar Taurii au tendința de a se izola de familie și prieteni, însă nu e o idee atât de rea precum pare. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu intre în panică, indiferent de circumstanțe. E posibil ca o ceartă cu persoana iubită să degenereze rapid, însă nu ar trebui să-ți ceri scuze doar pentru a calma situația, mai ales dacă simți că ai dreptate. Însă nici să escaladezi conflictul nu e o soluție. Discută cu calm și răbdare, chiar dacă durează mult și îți consumă energia. Spre seară atmosfera se schimbă complet, odată cu o veste bună legată de bani și mini-vacanța ce urmează.

Taur

Taurii au tendința de a se izola de familie și prieteni, însă nu e o idee atât de rea precum pare. Câteva clipe de singurătate i-ar ajuta foarte mult pe cei puși în fața unor decizii importante. Inspirația vine exact atunci când zgomotul din jur se stinge. Dacă urmează să faci pași importanți în dragoste sau carieră, ascultă-ți instinctul - vocea ta interioară îți spune mereu ceea ce ar fi bine pentru tine.

Gemeni

Ocazie unică în dragoste pentru Gemeni. O persoană cunoscută prin intermediul prietenilor se dovedește a fi deopotrivă sinceră și misterioasă, iar chimia dintre voi este electrizantă. Ar fi bine să-ți faci cunoscute intențiile, ochii care nu se văd se uită. Nu are niciun sens să menții o relație de amiciție, dacă inima îți spune altceva. Desigur, există posibilitatea unui refuz, dar mai bine așa decât cu regrete.

 Rac

Racii se bucură de micile plăceri ale vieții. O plimbare în aer liber, câteva glume cu prieteni și o masă bună transformă ultima zi a săptămânii într-un mic paradis. Nu au nevoie de prea multe nativii din această zodie pentru a fi bucuroși. Iar cum oamenii fericiți atrag vești bune, spre seară unii nativi din Rac vor pune mâna pe o mică avere, numai bună pentru o sesiune de cumpărături.

Leu

Nu e momentul potrivit să faci experimente în legătură cu aspectul tău personal. Oamenii sunt obişnuiţi cu imaginea ta uzuală şi te respectă pentru modul în care arăţi. Pe de altă parte, în materie de finanţe ar trebui să ai mai multă curaj. Ar fi ideal să cauţi să investeşti timp şi resurse într-un proiect de business mai neobişuit.

Fecioară

Este ziua în care ai mari şanse să-ţi faci cunoştinţe noi. Nu ezita să intri în discuţii inclusiv cu persoane de sex opus. Astfel de conversații pot fi extrem de avantajoase în special pentru cei care sunt singuri. Însă dacă nu reuşeşti să intri în discuţii cu cineva de la prima încercare, mai bine renunţă. Nu e bine să-ţi impulsionezi curajul cu ajutorul alcoolului.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel