Horoscop, luni, 21 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Loialitatea prietenilor nativilot   din Săgetători este tema principală a zilei
Loialitatea prietenilor nativilot din Săgetători este tema principală a zilei

Horoscop. Dacă nativii din Pești nu primesc respectul cuvenit la locul de muncă, înseamnă că nu au știut să le ceară sau au lăsat prea mult de la ei.

Berbec

Vei fi acuzat că ești prea dur cu persoanele iubite, chiar cu părinții. Tu știi că abordezi această atitudine pentru că doar așa crezi că îi poți ajuta în clipele mai grele.

Taur

Vei avea tendința să te oftici foarte mult atunci când cineva te va contrazice la serviciu. Tu trebuie să îți dai seama că, dacă o face, nu înseamnă neapărat că nu te crede capabil de a gestiona un proiect.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face aspecte armonioase pe durata întregii zile, deci ai mari șanse să reușești ceea ce îți propui. Dar asta nu trebuie să te facă să devii autoindulgent și leneș.

Rac

Ai multe cerințe la oamenii implicați activ în viața ta și te vei lovi de multe refuzuri, lucru total neașteptat și neplăcut. Nu îți pierde speranța.

Leu

Dimineața vei fi foarte morocănos și nervos. După prânz, îți revii și începi să participi la proiectele de la serviciu.

Fecioară

Este posibil să uiți să suni pe cineva, să scrii un mesaj cu anumite detalii importante din sfera profesională unui coleg sau să verifici de mai multe ori un document. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce contează.

Balanță

Sextilul dintre Venus, guvernatorul tău, și Saturn, planeta răbdării, te ajută să îți planifici astăzi cu mai mare atenție următorii pași la serviciu, dar și în viața socială.

Scorpion

Partenerul este de acord că aveți nevoie de schimbări pentru bunul mers al relației și nu va emite pretenții foarte mari de la tine. În plus, îți va oferi încrederea sa totală.

Săgetător

Loialitatea prietenilor este tema principală a zilei. Unii vor fi alături de tine atunci când le vei ceri sprijinul, alții vor invoca motive puerile pentru a nu te ajuta.

Capricorn

Ești dispus să mai lași de la tine atunci când este vorba de sarcinile de la serviciu. Nu mai vrei control absolut și vei învăța să delegi din sarcini și celorlalți colegi.

Vărsător

Partenerul te va minți astăzi pentru că îi este frică de cum vei reacționa. Fă tot posibilul să îl asiguri că intențiile tale sunt cele mai bune, doar că e nevoie de timp să înveți să îți gestionezi impulsivitatea.

Pești

Dacă nu primești respectul cuvenit la locul de muncă, înseamnă că nu ai știut să îl ceri sau ai lăsat prea mult de la tine. Azi trebuie să pui lucrurile la punct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel