Horoscop, luni, 20 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru nativii din Balanâă, va apărea soarele și pe strada lor, pentru că trec prin evenimente care îi fac să cânte de fericire. Scorpionii nu ţin cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. 

Horoscop, 20 august 2018, BALANȚĂ

Apare soarele pe strada ta pentru că treci prin evenimente care te fac să cânţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea vei sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ţi se întâmplă. Optimismul care te copleşeşte acum poate da startul unor etape din ce în ce mai bune în preocupările tale actuale, deci capul sus şi zâmbeşte! Va fi şi mai bine!

Horoscop, 20 august 2018, SCORPION

Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e în joc forţa ta şi poţi trece peste orice animozităţi cu brio. Nu ştii ce resurse imense de energie şi ambiţie deţii decât atunci când depăşeşti cu succes astfel de afronturi. După un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine că eşti sensibil, ci foarte puternic!

Horoscop, 20 august 2018, SĂGETĂTOR

Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine şi, tocmai pentru că e reputaţia ta în joc, nu te opreşti din elan! Poate mai e cale lungă până la rezultatele finale şi ar trebui să-ţi drămuieşti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Dacă vor vedea că poţi da atât, şefii sau clienţii vor cere din ce în ce mai mult de la tine, iar tu eşti acelaşi!

Horoscop, 20 august 2018, CAPRICORN

Ai ocazia să descoperi sursa problemelor din viaţa ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţa ta. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţa ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Horoscop, 20 august 2018, VĂRSĂTOR

Ceva îţi spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amâni marile decizii pe altădată, ca să te informezi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori să ceri detalii din mai multe surse, ca să te convingi că toate converg în aceeaşi direcţie şi nu se bat cap în cap, ori să ai şi un plan de rezervă oricând la îndemână. Dacă ai luat acum o decizie, s-ar putea să descoperi, mai târziu, că exista şi alta, poate şi mai bună, deci ce-ar fi să nu pui punct final încă?

Horoscop, 20 august 2018, PEȘTI

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profita de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel