HOROSCOP, luni, 2 aprilie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Spui prea repede imposibil, chiar si fara a incerca sa faci acel lucru care ti se cere acum. Esti intr-un moment ceva mai comod in care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitatie de a participa la o activitate solicitanta. Pacat, ratezi niste rezultate demne de lauda!

Ba chiar atunci cand ai mai putina tragere de inima catre ceva, roadele pot fi si mai bune, tocmai pentru ca ti-ai pus ambitia la contributie si ai depasit lenea initiala. Orice ti s-ar cere si, din lene, spui nu, s-ar putea sa fie exact ceea ce ti-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfactie, deci ce-ar fi sa lupti cu aceasta confortabila comoditate care te copleseste? Ridica-te si lupta!

Scorpion

Cantareste cu sinceritate resursele de care dispui in fata unei noi provocari ce ti se deschide inainte. Fii corect in aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poti face, ca sa nu trezesti mai tarziu in fata unui impas. Primul pas pentru a porni in aceasta noua directie ar fi sa arunci o privire foarte clara asupra pasilor parcursi anterior si sa iti dai seama ce stii, ce poti, ce ai.

Nu e in avantajul tau nici sa te crezi mai puternic decat esti, dar nici invers, sa-ti gasesti doar slabiciuni si defecte. Daca singur nu te poti aprecia, priveste-te prin ochii altora: oare ei cum te vad?

Săgetător – Horoscop 2 aprilie 2018
Daca observi la colaboratorii tai ca incep sa emita o serie de conditii, ar trebui sa deschizi mai bine ochii pentru ca nu a fost vorba de asa ceva la inceputul intelegerii voastre.

Nu au dreptul sa schimbe conditiile unui contract dupa ce acesta deja a intrat in vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarma cu privire la adevaratele lor intentii. Totusi, inainte de a le spune vreo doua, mai bine ati mai discuta odata cu cartile pe masa, extrem de clar si de concis, ca nu cumva vreunul din voi sa fi interpretat gresit vreo informatie. Dupa ce lamuriti situatia, vei sti mai bine ce e de facut.

Capricorn

Calatoriile acestei zile genereaza o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, incat ar fi de preferat sa nici nu mai pleci la drum, daca s-ar putea. Orice fleac te irita, nu gasesti la destinatie oamenii cu care aveai intalnire, ba si masina iti mai creeaza unele mici probleme, incat deplasarea in sine nu-ti face nicio placere.

Se pare ca e o calatorie obligatorie, nu o poti amana pe altadata, fiind una in interes de serviciu, dar nu prea reusesti sa duci la bun sfarsit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situatii obositoare care te fac sa te intorci acasa un pachet de nervi si cu sarcinile neterminate.

Vărsător

Starea de tensiune in care traiesti nu face bine sanatatii tale, ca atare, daca vrei sa iti echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie sa faci ceva cu nervozitatea! O poti controla, stii prea bine asta, dar nu te poti abtine sa nu-ti sara tandara de la orice.

Fa acest experiment macar cateva zile, sa ramai calm si relaxat la tot ce altadata ti-ar fi aprins calcaiele, si ai sa vezi imediat rezultatele. Sanatatea se va reinstala in corp pentru ca ea este de fapt o oglindire a starilor tale emotionale. Orice gand negativ, orice furie, orice suparare lasa undeva urme in corp si se aduna picatura cu picatura pana la primele semne de boala, dar poti incepe sa iei masuri!

Pești

Orice problema care te framanta are intotdeauna rezolvare, deci nu te impovara singur cu griji inutile. Stresul nu te ajuta la nimic, ci calea de vindecare a acestei situatii e gandirea pozitiva. Daca te relaxezi un pic si alungi fricile din minte, ai descoperi deodata ce paleta larga de solutii ai la dispozitie.

E o zi cu idei din belsug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poti descoperi daca mintea ta e bolnava de frica, de stres, de ingrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, si vei descoperi un curcubeu de nuante, o paleta infinita de optiuni ce merita folosite in beneficiul tau.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel