Horoscop, luni, 19 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. Deşi nu vine cu nimic special în program, Gemenii inspiră  un sentiment de bucurie. Racii ar fi bine să nu  abandoneze dacă văd că proiectul la care muncesc cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care au sperat.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, BERBEC

Atmosfera este excelenta pentru a-ti recapata buna dispozitie. Te intalnesti cu persoane amuzante, cu tineri pusi pe glume, lasi si tu copilul din tine sa se manifeste in voie, asa cum de obicei nu reusesti sa fii.

Exista un motiv placut de sarbatorit si atmosfera vesela pune stapanire pe toata lumea. Acest tonus excelent merita promovat, merita folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipsesti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distractie.

Accepta invitatiile de a iesi undeva cu amicii, chiar și de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzica, dans si zambete in viata ta!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, TAUR

Apar atâtea nimicuri în calea ta astăzi care cer atenţie de la tine, încât ajungi epuizat acasă. Nici măcar nu sunt sarcini dificile, ca măcar să ai o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu le poţi ignora.

Înarmează-te azi cu multă răbdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutină, căci s-au acumulat deja prea multe şi trebuie să le iei la rând, una câte una. E ca şi cum ai tot dat la o parte azi un fleac, mâine un fleac, până când s-a creat un maldăr imens.

Dacă te-ai fi ocupat de ele cât erau simple şi puţine, nu ar fi părut atât de complicate, deci învaţă din asta: să nu mai laşi pe mâine ce poţi face azi!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, GEMENI

Deşi nu vine cu nimic special în program, ziua aceasta îţi inspiră un sentiment de bucurie. Primeşti veşti bune din toate părţile, te poţi odihni cât vrei, te ocupi de activităţi banale şi amuzante, perfecte pentru starea ta de spirit, încât termini ziua cu senzaţia că a fost chiar o zi de vacanta.

Ai şansa de a vorbi despre ultimele tale realizări, despre tot felul de aspecte care au mers bine în ultima vreme, ca atare uită, măcar pentru o zi, de hopuri, de piedici, de necazuri, pentru că azi ziua trebuie dedicată lucrurilor vesele şi frumoase din viaţa ta iar acum poţi să descoperi cât de multe merită scoase în lumină!

Horoscop, 19 noiembrie 2018, RAC

Nu abandona dacă vezi că proiectul la care munceşti cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren în care totul pare să se fi încetinit, dar chiar şi această lentoare are un rost.

Dacă ai fi împins de la spate de termene limită şi te-ai grăbi, nu ai lucra cu aceeaşi conştiinciozitate şi concentrare, având tendinţa de a mai sări peste unele detalii, ca atare las-o mai moale şi adaptează-te acestui mod de înaintare.

Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care aşteaptă rezultate imediate, dar vei vedea în final că e cea mai bună soluţie pentru a construi ceva de calitate.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, LEU

Încearcă să vezi în tot ce ai sau tot ce ştii acum perfecţiunea, fără să tot cauţi nod în papură. Fii convins că tot arsenalul tău de resurse e complet, la momentul de faţă, ai tot ce-ţi trebuie pentru a fi fericit.

A visa şi mai departe e perfect, aşa e, dar nu trebuie să spui că nivelul la care eşti nu e cel dorit. Eşti acolo unde trebuie, mulţumeşte-te cu ceea ce eşti, dar, dacă tot ai atins un nivel atât de bun, poţi avea curajul să te gândeşti deja la etapa următoare, la treapta următoare, care te duce, pas cu pas, la desăvârşire.

Doreşte-ţi mai mult, dar bucură-te cu toată inima şi de ceea ce ai obţinut până aici.

Horoscop, 19 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Te paşte o ciudată emoţie pe care nu o poţi explica. Practic, s-ar putea să nu pornească de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce în ce mai puternică şi pune stăpânire pe mintea ta.

Ai senzaţia că ceva se întâmplă – dar nu ştii ce, că ceva trebuie să faci – dar nici asta nu ştii ce, deci toate temerile tale nu prea au o direcţie clară. Sunt nişte fantome de emoţii care pun stăpânire pe tine şi trebuie să lupţi cu ele din greu!

Înlocuieşte toate aceste temeri cu multă iubire, cu iubire curată, pură, luminoasă, necondiţionată, şi iubind la modul universal, fără o ţintă anume, vei alunga frica.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel