HOROSCOP, luni, 19 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță 

Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample.

Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!

Scorpion

Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti.

Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative.

Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

Săgetător

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost.

De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc.

Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Capricorn

Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta.

Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur.

Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

Vărsător

Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana.

Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

Pești 

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui amic ce isi elibereaza nervii pe oricine, mai bine iesi din acel mediu.

Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reactii in cazul momentelor critice. Taci si suporta situatia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai asa poti dezamorsa mai repede bomba!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel