Horoscop, luni, 18 martie 2019

StiriDiaspora Team / 17 mar 2019, 19:24 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Chiar dacă pe moment Scorpionii au  impresia că sunt singuri pe drumul lor către un succes, ar fi bine să aşteapte. Capricornii se  simt plin de energie, de parcă auîntinerit peste noapte.

Balanța

Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte. Asta trăieşti şi tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg şir de asociaţii de idei prin care îţi dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment.

Scorpion

Chiar dacă pe moment ai impresia că eşti singur pe drumul tău către un succes, aşteaptă! Vor apărea şi companionii, pentru că unora le lipseşte încrederea şi vor să vadă, mai întâi, ce faci tu şi abia după ce se văd deja primele semne bune, se vor alătura demersului tău. Se poate spune că eşti deschizător de drumuri şi e normal să fie dificil să vâsleşti de unul singur, dar mergi mai departe şi câştigă-le încrederea celor din jur, care deocamdată privesc de pe margine. 

Săgetător

Dacă ai veleităţi literare, pune mâna azi pe condei şi începe să scrii. Mintea ta e conectată direct la cea mai puternică sursă de inspiraţie încât ai putea vedea că scrii de parcă cineva ţi-ar şopti în ureche, de parcă frazele vin pe bandă rulantă. Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru că îţi vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie. 

Capricorn

Te simţi plin de energie, de parcă ai întinerit peste noapte, dar această stare de bine şi de lejeritate vine din interiorul tău. Ai reuşit să te debarasezi de o mentalitate care nu-ţi face bine, de griji şi temeri, de nesiguranţă şi stres, şi descoperi dintr-o dată că, scoţând aceste aspecte din minte şi din vocabular, viaţa e de-a dreptul luminoasă şi frumoasă! E exact atitudinea potrivită pentru a te simţi din nou liber să faci ce vrei, ca atare caută o cale, poate chiar cu conotaţii spirituale, care să declanşeze această schimbare de optică.

Vărsător

Copiii sunt în centrul atenţiei, astăzi, şi te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru că ei sunt minunea vieţii tale. Cei mici te acaparează cu veselia lor şi reuşeşti să uiţi şi tu de orice griji specifice vârstei şi te cobori cumva la nivelul lor, bucurându-te de vremea de afară, de desene animate, de jocuri şi distracţii adecvate vârstei lor. În fond, şi tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori să fie lăsat liber! Dacă încă nu ai copii, discuţiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult în jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi că urmează să devii părinte! Joacă-te un pic cu lucrurile care îţi fac plăcere!

Pești

Starea de tensiune în care trăieşti nu face bine sănătăţii tale, ca atare, dacă vrei să îţi echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie să faci ceva cu nervozitatea! O poţi controla, ştii prea bine asta, dar nu te poţi abţine să nu-ţi sară ţandăra de la orice. Fă acest experiment măcar câteva zile, să rămâi calm şi relaxat la tot ce altădată ţi-ar fi aprins călcâiele, şi ai să vezi imediat rezultatele. Sănătatea se va reinstala în corp pentru că ea este de fapt o oglindire a stărilor tale emoţionale. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy