Horoscop, luni, 18 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. 

BALANȚĂ

Vocabularul tau nu este suficient de potrivit ca sa exprimi toate nuantele pe care le simti acum, deci de ce nu ai incerca formula tacerii pentru aceasta zi ? Cu cat vorbesti mai putin, cu atat vei gandi mai mult, iar azi e o zi buna pentru contemplare. Lucrurile ce te confuzau inainte vor incepe sa capete mai mult sens, in special referitor la un comportament confuzant al unui prieten bun. Nu e nevoie sa vorbesti cu aceasta persoana despre revelatiile tale. Stai si priveste azi si savureaza ce descoperi.

SCORPION

Vei salva ziua atunci cand un detaliu neobisnuit iti capteaza atentia si iti releva o problema mult mai mare. Actiunea ta rapida te va scuti de multe batai de cap dar si pe altii. Nimeni nu are vigilenta ta acum, gratie claritatii si focusului de care te bucuri. Foloseste aceasta combinatie de neinfrant ca sa inlaturi orice ti-a facut viata neplacuta. Te poti alege cu niste reguli noi judicioase pentru viata de zi cu zi.

SĂGETĂTOR

Declaratii de dragoste. Peste 200 de texte care te inspira sa iti declari iubirea
Este frumos sa discuti despre filozofiile pe care le ai si sa impartasesti idei cu alti oameni, dar astazi toata aceasta filozofare teoretica poate sa te tina pe loc din a face progres real in zone practice ale vietii. Fa actiuni precum curatenie in garaj sau camara sau rezolvat de rufe care sa nu iti tina in loc oportunitatile intelectuale dar totodata sa te mute in zona practica a vietii. Stimularea mintii o vei avea astazi facand lucruri, nu doar vorbind despre ele.

CAPRICORN

Comunicarea este o strada cu dublu sens, deci daca incerci din greu sa comunici cu cineva care pur si simplu pare ca nu te aude, atunci ia in calcul faptul ca nu este vina ta. Chiar te asculta aceasta persoana ? Mai fa o incercare si azi apoi pregateste-te sa te detasezi daca mintea persoanei pare a fi permanent inchisa. El sau ea pot fi pierduti in propriile fluxuri ale mintii.

VĂRSĂTOR

Esti in starea de spirit sa ai parte de o aventura plina de scantei si stralucire ? Lumea pare a-ti acorda o atentie speciala deci fii pregatit pentru ea. Poti primi si atentie nedorita, deci fii pregatit si pentru admiratori nedoriti pe care cu tact sa ii indepartezi. Chiar daca nu esti fara pereche, universul iti amplifica farmecul si atractivitatea iar oamenii pot fi intrigati. Daca esti intr-o relatie, partenerul poate comunica mult mai clar si ambii puteti atinge un nou prag bun in relatia voastra.

PEșTI

Multe energii diferite se vor misca peste tot in preajma ta azi si te pot face sa te simti coplesit. Daca calatoresti, inghesuiala de oameni te poate face sa fii stresat sau sa intarzii. Foloseste-ti mai bine farmecul ca sa eviti orice conflicte si vei vedea ca poti avea surprize placute. Nu este o zi in care sa spui NU drept raspuns. In negocierile pe care le poti avea, mizeaza pe respectul reciproc ca sa obtii ceea ce vrei.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel