Horoscop, luni, 17 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii să îmbrace haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă. Dacă nu au găsit încă o cale de exprimare a propriei creativităţi şi care să le  aducă şi satisfacţie, atunci Leii să o caute astăzi şi mai atent. 

Horoscop, 17 septembrie 2018, BERBEC

Discuţi cu familia despre noi investiţii casnice, pentru că pui mare accent pe frumuseţea şi confortul mediului în care trăieşti. Fiecare priveşte lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândeşti înainte de toate la lucruri practice şi utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreţi să le aduceţi acasă, dar aţi putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil.

Horoscop, 17 septembrie 2018, TAUR

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă. Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţa. Nu poţi arăta înţelegere faţă de cei uşuratici şi cu capul în nori.

Horoscop, 17 septembrie 2018, GEMENI

Suspiciunile care îţi dau târcoale pot avea şi o latură constructivă, pentru că te obligă să cauţi mai adânc semnificaţia anumitor lucruri. Dacă te opreşti doar la ceea ce se vede la suprafaţă, ai putea extrage o concluzie eronată sau cel puţin incompletă. Ascultă de vocea interioară care te ghidează spre ceea se ascunde în spatele acestor aparenţe. Probabil cineva te-a influenţat în acest sens şi acum, ţinând cont de dubiile pe care ţi le-a insuflat, vrei să descoperi şi cele mai mici amănunte. Verifică din mai multe surse ceea ce afli, nu te mulţumi cu o singură opinie, mai ales dacă intuiţia îţi ridică mari semne de întrebare cu privire la veridicitatea celor aflate. Adevărul e ceva mai ascuns.

Horoscop, 17 septembrie 2018, RAC

Dacă nu ai găsit încă o cale de exprimare a propriei creativităţi şi care să îţi aducă şi satisfacţie, caut-o astăzi şi mai atent. Ai putea primi azi o idee excelentă care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numeşti fericire. Dacă eşti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl practici, caută să arăţi lumii produsul creaţiei tale, ceea ce iese din mâinile sau din mintea ta, pentru că reacţiile venite de la ceilalţi s-ar putea să te stimuleze să practici mai intens această artă de acum înainte. Nu te teme nici de păreri, nici de critici, nici de judecăţi de valoare: dacă tu eşti fericit când faci asta, satisfacţia ta contează cel mai mult!

Horoscop, 17 septembrie 2018, LEU

Este o zi cam fără spor, pentru că tot ce începi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, îţi vei da seama că nu ai făcut niciun progres, ci ai bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie bună pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avântat prea repede într-o direcţie nouă care te-a atras fără să-ţi fi calculat cu atenţie resursele de care dispui. După ce ai pornit, ai descoperit că nu ai cu ce duce la capăt ce ai început şi... te opreşti.

Horoscop, 17 septembrie 2018, FECIOARĂ

Oboseala sau stresul te fac să mai pierzi din vedere diverse detalii, deci dai dovadă de neglijenţă. Calculează-ţi bine forţele de a te implica în alte activităţi, pentru că nu vei face faţă cu brio ci rişti să clachezi în cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseală, pentru că ele te avertizează că dacă nu te opreşti la timp ai putea genera o serie întreagă de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarmă pe care organismul tău le dă în astfel de momente, pentru că dacă nu le iei în seamă, se vor acutiza.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel