Horoscop, luni, 17 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ziua aceasta e puţin probabil pentru Lei să le  aducă vreun disconfort
Ziua aceasta e puţin probabil pentru Lei să le aducă vreun disconfort

Horoscop. Berbecii sunt sfătuiți să găsească soluții alternative la problemele care îi macină, iar Spiritul de sacrificiul al Racilor va salva o persoană dragă dintr-o problemă extrem de delicată. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să găsească soluții alternative la problemele care îi macină. Este posibil ca dificultățile să fie depășite mult mai ușor dacă se renunță la prejudecăți - de obicei, cea mai simplă rezolvare este și cea mai bună. Nu complica lucrurile mai mult decât este necesar. Dacă răul a fost făcut, îndreaptă-l cât mai rapid și treci mai departe, cu lecția învățată, dar fără regrete.

Taur

Ocaziile zboară pe lângă Tauri, dar mintea lor este în cu totul altă parte. Mai exact, la o persoană care le face ochi dulci. Tendința nativilor din această zodie de a încurca oalele îi pune în situații dintre cele mai neașteptate și nu de puține ori pierd pe toate planurile. Atenție la ce se întâmplă la serviciu, oportunitățile vin rar și pleacă repede, nu e cazul să pierzi momentul.

Gemeni

Ochii nu mint și nu o vor face niciodată. Este lecția pe care o învață nativii din Gemeni, după o încercare nereușită de a-și ascunde sentimentele față de o persoană atrăgătoare. Se vede totul în privirea lor, iar a discuta cu ochii închiși nu este o soluție. Mult mai simplu ar fi ca Gemenii să spună sincer ceea ce simt sau, cel puțin, să propună o ieșire în doi. Mesajul va fi înțeles, iar tensiunea spulberată. Cine știe, poate șansele sunt mult mai mari decât își imaginează ei.

Rac

Spiritul de sacrificiul al Racilor va salva o persoană dragă dintr-o problemă extrem de delicată. Puțini sunt cei care ar lua toată vina asupra lor, doar pentru a-și ajuta un prieten la nevoie. Pentru Raci, însă, nici nu se pune problema de a proceda altfel. Ba, mai mult, vor avea grijă că această persoană să scape basma curată, chiar dacă nimeni nu va afla niciodată adevărul, iar ei vor fi considerați țapi ispășitori.

Leu

Ziua aceasta e puţin probabil să-ţi aducă vreun disconfort. Cel mai probabil se va repeta ceea ce s-a mai întâmplat în prima zi dintr-o nouă săptămână de muncă. Efectul de deja vu va fi amplificat de conversaţii monotone, întâlniri aproape plictisitoare cu aceiaşi oameni ca în fiecare zi. Ca să întrerupi acest ciclu ce aminteşte de Ziua Cârtiţei, poţi încerca să te gândeşti la ceva frumos. Poţi chiar încerca o mică schimbare de stil.

Fecioară

Ai putea să fii deranjat astăzi de acţiunile unei rude apropiate. Poate fi vorba de indiferenţa unui dintre membri familiei tale, sau de lipsa de interes în chestiuni de amor. Nu e cazul să începi astăzi un proiect amplu de renovare a casei, sau de construire a unei case de vacanţă, nici să te apuci de grădinărit, există riscul ca acest proiect să nu fie chiar unul perfect.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel