Horoscop, luni, 16 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BERBEC LUNI 16 IULIE

Dacă unii au început să se îndoiască asupra sensului de mers al proiectului la care lucraţi împreună, probabil e deja un semn că vă apropiaţi de un eşec, şi nicidecum de o reuşită.

Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată faţă de ceea ce mai e de făcut, nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poţi avea parte de reuşită dacă ai alături de tine oameni care resping orice propunere.

Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – şi e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă.

Nu e mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.

HOROSCOP TAUR LUNI 16 IULIE

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile.

Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des.

Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, un foc în şemineu, o carte bună şi un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta.

Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta vă simţiţi ca noi după câteva ore petrecute în doi.

HOROSCOP GEMENI LUNI 16 IULIE

Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţă mai puternică în suflet.

Dacă DARURILE tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţa ta.

Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorbă bună.

Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajmă – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

HOROSCOP RAC LUNI 16 IULIE

Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient şi pe un plan, şi pe altul, fără să aluneci spre superficialitate sau neglijenţă. E ca şi cum ai juca două roluri în acelaşi timp şi le duci cu brio la capăt fără probleme.

Probabil eşti la mijloc între două echipe, între două activităţi diferite şi reuşeşti să te concentrezi imediat şi la una şi la alta cu succes.

Aceasta e o bună distributivitate a forţelor, pentru că numai tu poţi să le faci pe toate atât de bine în acelaşi timp!

Ba, pe o agendă deja încărcată, te trezeşti şi cu sarcini în plus, că te miri şi tu ce bine îţi iese!

HOROSCOP LEU LUNI 16 IULIE

Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme.

Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal.

Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz.

Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump.

Prudenţă maximă, deci!

HOROSCOP FECIOARĂ LUNI 16 IULIE

Banii se fac cu greu şi azi vei da piept cu un nou blocaj financiar în planurile tale, dar nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Astfel de greutăţi sunt absolut normale, dar nu trebuie să îţi taie elanul.

Nu eşti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de depăşit cu prudenţă.

Nu te mai uita la curtea vecinului, că are casa mai frumoasă şi maşina mai scumpă, nu asta contează acum, pentru că fiecare cu norocul lui, la urma urmei.

Tu poţi atinge acelaşi nivel prin multă muncă, deci hai, la treabă, pas cu pas!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel