Horoscop, luni, 12 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Azi, Vărsătorii ar  putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate, iar pentru Balanțe, banii sunt facuti sa circule si nu vor dori sa stea prea mult cu ei in pusculita.

Balanță

Banii sunt facuti sa circule si nu vei dori sa stai prea mult cu ei in pusculita. Daca un prieten aflat in impas te roaga sa-l ajuti cu bani, o vei face fara sa stai pe ganduri, mai ales ca ai o suma acumulata in asteptare in cont. Ai maxima incredere ca iti va da banii inapoi si te bazezi pe buna voastra prietenie, dar nu strica sa ceri si niste garantii pentru ceea ce-i oferi. Isi va returna el datoria, dar nu atat de repede pe cat promite acum.

Scorpion

Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatit sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri.

Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator!

Săgetător

Este o zi banala, in fond, care nu aduce nimic iesit din comun, dar care tie iti convine de minune prin calmul si rutina ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne ca tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a iesi din stresul ultimei perioade.

Cat timp nu apare nimic care sa-ti dea peste cap tihna aparenta, e o zi buna, deci profita de calmul care se lasa peste multe planuri din viata ta. Daca iti permiti o zi complet libera, fara nici un fel de efort, ar fi in beneficiul tau pentru a-ti reincarca bateriile. Ai nevoie de odihna si ceva mai multa liniste!

Capricorn

Daca vezi ca nimic nu mai inainteaza urmand propriile tale idei, ar fi bine sa ceri ajutor de la altii. Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii.

Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

Vărsător

Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi din nou la biserica sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme.

Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

Pești

Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la persoana. Glumele trebuie spuse intr-o forma clara, care sa nu nasca interpretari eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosesti atunci cand faci cuiva o poanta sau vrei sa ironizezi o situatie delicata.

Ar putea intelege altceva din gluma ta si dupa aceea nu vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slabiciunile unora, pentru ca ii poti rani profund.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel