Horoscop, luni, 11 iunie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ 11 iunie

Vrei multe de la viaţă, dar uneori ţi-e frică să exprimi liber tot ceea ce îţi doreşti. Lasă temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce aştepţi, trebuie să ai curajul să exprimi prin cuvinte, să verbalizezi, să spui sus şi tare ce dorinţe ai, altfel cum ai vrea să te răsplătească Universul?

Ia-ţi inima în dinţi şi găseşte o formă de a transmite în eter ce vise ascunse ai, deci vorbeşte cu tine însuţi, meditează, scrie într-un jurnal, fă astfel de gesturi prin care să dialoghezi cu ghizii tăi spirituali care astfel aud limpede şi ferm chiar de la tine că vrei un anumit lucru. E primul pas pe care îl faci către materializarea lui.

HOROSCOP SCORPION 11 iunie

Eşti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism şi afecţiune, la poveşti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorbă cu oameni care te impresionează uşor cu mesajele lor de prietenie.

Oricine te poate cuceri într-o clipă dacă apelează la toată recuzita de vorbe dulci şi declaraţii pompoase, dar acest lucru poate avea şi reacţii adverse: ai putea fi manipulat mult mai uşor prin aceste arme, pentru că unii văd că te pot influenta repede dacă umblă la coarda ta sensibilă.

Deşi te bucuri de simpatia celor care îţi in companie, dar nu toţi merită încrederea ta. Ţine-ţi emoţiile sub control şi acoperă-ţi inima cu un scut protector.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 11 iunie

Eşti vajnic militant pentru dreptate şi adevăr şi ai fi în stare să lupţi până în pânzele albe ca să obţii ceea ce consideri că ţi se cuvine. Urmezi doar căile cele mai drepte, nu te abaţi de la litera legii, şi ori de câte ori observi pe undeva o greşeală, o amendezi imediat, ca nu cumva să se creeze antecedente negative.

Dacă ai descoperit pe undeva o neregulă, trateaz-o cum maximă seriozitate pentru că tu eşti cel mai în măsură să ţină lecţii despre corectitudine. Nu accepta abateri de la lege, nici măcar celor mai dragi, deci fii un arbitru imparţial pentru oricine.

HOROSCOP CAPRICORN 11 iunie
Este o zi pe gustul tău, care îţi răsfaţă toate simţurile şi îţi oferă o senzaţie plăcută de linişte şi confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te reaxa şi tu, ca atare te vei lăsa învăluit de emoţii şi senzaţii excelente.

Dacă în acest peisaj mai este loc şi de iubire sau de cumpărături, două din subiectele tale preferate, se poate spune că e o zi perfectă, dar cum nu le poţi avea pe toate simultan, ar fi bine să te mulţumeşti ori cu una, ori cu alta, la fel de plăcute ţie!

Dacă dragostea lipseşte, poţi compensa cu o partidă de shopping ce îţi distrage atenţia de la orice altă problemă neimportantă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 11 iunie

Ar fi trebuit să faci azi o mare schimbare de direcţie, dar apare ceva care îţi strică ţie planurile, fiind nevoit să amâni totul pe altă dată. Devine frustrant, pentru că tu erai pregătit pentru marea noutate şi, când colo, nu-ţi ies treburile conform planurilor.

Cum nimic nu e întâmplător, ai putea trata acest hop ca pe o şansă de a revedea încă o dată decizia luată, pentru că ar fi nevoie de unele ajustări, pe ici, pe colo.

O zi în plus de repaus pentru a gândi strategia aleasă ţi-ar putea oferi idei noi, soluţii la care nu te-ai gândit iniţial, sau poate chiar o cu totul altă direcţie. Un hop nu e un dezastru, ci poate fi chiar un atu!

HOROSCOP PEȘTI 11 iunie

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strânge sau depune o serie de documente importante, fără de care nu poţi duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la instituţii ale statului şi peste tot ţi se mai cere câte ceva. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dintr-o singură ieşire.

Te vor mai chema şi mâine, mai trebuie să aduci cine ştie ce altă hârtie la dosar, nu sunt întrunite toate condiţiile legale să termini totul aşa cum ţi-ai propus, ca atare toate relaţiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres şi de insistenţă. Până rezolvi tot, durează şi faci zeci de drumuri!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel