Horoscop. luni, 11 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Puși în fața unor alegeri dificile, Racii vor alege să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce este ușor. Fecioarele dau lovitura în afaceri şi se pot aştepta la beneficii pe termen lung. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să se gândească de două ori înainte de a face schimbări majore în dragoste sau pe plan profesional. Observă cu atenție ce se întâmplă în jur, cum reacționezi la evenimente și ce te deranjează cu adevărat. E posibil să fie doar o perioadă mai grea, în care stresul și oboseala își spun cuvântul. Partea bună e că, spre seară, vin vești excelente de la partenerul de viață, care vor schimba complet atmosfera.

Taur

Taurii sunt copleșiți de emoții, în acest început de săptămână. O persoană atrăgătoare le mărturisește sentimentele, iar de aici și până la o frumoasă poveste de dragoste mai este doar un pas. Scenariile pe care nativii din Taur și le-au repetat de nenumărate ori, în imaginație, sunt pe punctul de deveni realitate. Da, atunci când ești sincer, universul conspiră pentru a-ți aduce alături persoana potrivită.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi grea la serviciu, însă ține doar de ei să rezolve problemele cu demnitate și să iasă mai puternici din această situație delicată. Chiar dacă sunt multe obstacole, răbdarea și diplomația vor da întotdeauna rezultate. Seara va aduce momente romantice alături de persoana iubită, în care toate grijile se vor topi.

Rac

Puși în fața unor alegeri dificile, Racii vor alege să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce este ușor. Asta deși sfaturi dintre cele mai bizare vin din toate părțile, iar tentațiile se adună în șir indian. E posibil ca deciziile luate să supere anumite persoane, însă alternativa înseamnă doar prelungirea stării de incertitudine. Finalul zilei va aduce o discuție pe cât de sinceră, pe atât de incomodă, cu o persoană apropiată, care va clarifica multe lucruri.

Leu

Leii încep săptămâna în forţă! Afacerile sunt pe plus şi succesul începe să se resimtă în propriile buzunare. Câştigurile fabuloase vă aduc mai multă încredere de sine. Pe plan sentimental, lucrurile nu stau la fel de bine. O situație destul de complicată vă poate determina să vă puneți la îndoială relaţia de cuplu. Feriţi-vă de discuţii aprinse, pentru a nu lua decizii care să vă afecteze viitorul. Dacă ești singur, pot apărea incertitudini privind alegerea partenerului potrivit dintre pretendenţi.

Fecioară

Fecioarele dau lovitura în afaceri şi se pot aştepta la beneficii pe termen lung. Optimismul lor îi va face să ducă la bun sfârşit orice îşi pun în cap. Singura grijă a acestor nativi trebuie să fie starea de sănătate. Nu este recomandat să mănânci fast-food, preparate din bucătăria exotică sau "capodopere" pregătite de un bucătar mai puţin cunoscut. Seara vă veţi bucura de compania persoanei iubite, fără alte griji.

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel