Horoscop, luni, 10 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii trec printr-o provocare interesantă care cer de la acețtia o investiţie masivă de resurse, dar le au pe toate la dispoziţia lor. Săgetătorii au curaj să viseze, să creeze din propria lor imaginaţie lumi frumoase, pentru că sunt într-un moment de creativitate maximă. 

Horoscop, 10 septembrie 2018, BALANȚĂ

Când cineva are succes sau îi merg lucrurile ca pe roate, fii sigur că apar de peste tot şi inamicii, criticii, răutăcioşii invidioşi care încearcă să demoleze succesul acestuia. În aceeaşi situaţie eşti şi tu, căci reuşitele tale nasc răutăţile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Încearcă să nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ţi de treabă cu încredere deplină în tine. Unii aruncă săgeţi otrăvite doar pentru că aşa le e caracterul, pentru că nu ştiu să aprecieze ce fac alţii, deci tu trebuie să fii cel care devine imun la judecăţi dure şi face abstracţie de astfel de atitudini negative. Prefă-te că nici nu auzi comentariile de pe margine.

Horoscop, 10 septembrie 2018, SCORPION

Treci printr-o provocare interesantă care cere de la tine o investiţie masivă de resurse, dar le ai pe toate la dispoziţia ta! Trebuie să te ridici pentru drepturile tale, dacă simţi că sunt încălcate, şi să faci tot posibilul să-ţi impui principiile în care crezi cu tărie, mai ales dacă e vorba de adevăr incontestabil. Oricât de dură ar fi lupta pentru a recâştiga ceea ce îţi aparţine de drept, merită să faci tot ce-ţi stă în putinţă, pentru că ai toate şansele să reuşeşti. Alege-ţi cu înţelepciune şi grijă armele forte pe care să le investeşti în acest conflict, pentru că nu toate se potrivesc în situaţia de faţă. Fă totul ca la carte, corect, cinstit, ambiţios!

Horoscop, 10 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Ai curaj să visezi, să creezi din propria ta imaginaţie lumi frumoase, pentru că eşti într-un moment de creativitate maximă. Tot ce se naşte acum în inima sau în mintea ta are mari şanse să devină realitate foarte curând, pentru că prinzi un val ascendent care te propulsează în vârf mult mai repede. De fapt, eşti foarte motivat de acest vis şi, pentru că vrei să ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insişti, depui forturi pentru că nu ai răbdare până acolo. Păstrează acest elan cât mai mult timp, pedalează repede! Vizualizează sau verbalizează ceea ce speri să primeşti, căci primul pas spre concretizarea unui scop e să ţi-l stabileşti tu foarte clar în minte.

Horoscop, 10 septembrie 2018, CAPRICORN

Dacă vezi că lucrurile nu se repară dacă mergi pe aceeaşi linie ca înainte, e semn că ai epuizat toate metodele şi ar fi bine să te gândeşti la o nouă viziune. E vremea unei atitudini noi în faţa vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, şi nu e bine să rămâi blocat în chestiuni pe care le ştii demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaşte că nici ţie nu-ţi mai place varianta veche pe care o tot pui în aplicare cu încăpăţânare, deci, vrei, nu vrei, trebuie să preiei din mers altă idee. Ca să ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informaţiilor, pentru că cele pe care te-ai bazat sunt demodate şi ţi-au demonstrat deja că sunt depăşite.

Horoscop, 10 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ţi-e puţin jenă să recunoşti că nu te pricepi la un anumit lucru de aceea stai în banca ta ca un elev care nu şi-a făcut tema şi speră să nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivită în situaţia de faţă., ci trebuie să ai curaj să întrebi când nu ştii să faci un lucru. A nu-ţi recunoaşte limitele generează o serie întreagă de lacune care, într-o zi, îşi vor arăta efectele şi te vei trezi în faţa unui hop fără să ai cunoştinţele necesare pentru a-l depăşi. Dacă ai pe cine întreba sau dacă ai surse de informare la dispoziţie, foloseşte-le cu încredere: vei termina ziua cu un pic mai învăţat!

Horoscop, 10 septembrie 2018, PEȘTI

Banii pe care îi ai vor lua o direcţie foarte plăcută sufletului tău, dar nu pentru că ai avea tu personal de câştigat de pe urma acelor investiţii, ci pentru că îi dedici cu bucurie celor la care ţii. Consideri că banii sunt făcuţi să aducă fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu te uiţi cât cheltui sau cât costă dacă aduci zâmbetul pe buzele copiilor sau ale partenerului de suflet. Cât timp îi vezi pe ei fericiţi, deschizi portofelul cu drag! Posibil ca unele sume de bani să ia calea pregătirii unor evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau... cât mai multe jucării pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel