Horoscop, luni, 1 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Relațiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi pentru Gemeni
Relațiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi pentru Gemeni

Horoscop. Fecioarele au multe treburi de rezolvat astăzi la serviciu, iar Berbecilor, prietenii le alcătuiesc subiectul favorit de astăzi. 

Berbec

Prietenii alcătuiesc subiectul favorit de astăzi. Este nevoie de prudența în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detasează-te de toți și de toate! Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. În a două parte a zilei, ascultă-ți sufletul și retrage-te în locuri liniștite. Sănătatea este vulnerabilă.

Taur

Bine ar fi să te ocupi de carieră și de imaginea ta în ochii celorlalți. Dialogurile cu șefii îți pot aduce informații noi legate de viitorul parcursului tău profesional. Există și nemulțumiri în acest sens, dar privește partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifică excelent, dar asta depinde doar de tine. Spre seară, alătura-te celor dragi la o mică petrecere.

Gemeni

Relațiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi. S-ar putea să ți se ofere șansa să pleci la studii sau în interes de serviciu în afară granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apăr răsturnări de situație, totul este spre binele tău. În a două parte a zilei, programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau o plimbare în aer liber.

Rac

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate crea neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor ce vizează banii. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudența și discernământ se pot remedia. Energia vitală este scăzută, așa încât ocupă-te doar de activitățile prioritare.

Leu

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale și colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va jucă un rol important în soluționarea conflictelor. În a două parte a zilei, rezervă-ți timp și pentru partenerul de viață.

Fecioară

Ai multe treburi de rezolvat astăzi la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochii buni de către șefi. Pe de altă parte, bine este să reții că doar tu îți ești cel mai bun aliat. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te mai mult.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel