Horoscop, joi, 5 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BERBEC

Nu te retrage de bună voie în carapacea ta din cauza acelui sentiment de inadaptare care te încearcă. A accepta singurătatea nu e în beneficiul tău, ca atare, chiar dacă prietenii nu sunt disponibili pentru a-ţi ţine companie, sigur îţi este aproape familia.

Vei uita de orice probleme dacă-i accepţi pe cei dragi în preajma ta. Chiar dacă probleme are fiecare şi întâlnirea cu familia e tot un motiv de a vorbi despre ceea ce te apasă, vei vedea că îţi face bine discuţia cu ei, pentru că ei te încurajează, îţi distrag atenţia, te fac să uiţi de micile necazuri.

Cu ajutorul lor, vei vedea că există întotdeauna soluţii la orice!

TAUR

În loc să te înarmezi cu voinţa de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşti despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşti influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de tine doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua.

Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişti alături care te vor trage mereu înapoi.

Eşti impresionabil, o ştii, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu. Ba da, poţi, fiecare cu forţele sale!

GEMENI

Ai avut încredere în rezultatele către care ai pornit cu ceva timp în urmă, deşi multă lume spunea că doar visezi, dar iată că visul tău a prins contur şi deja poţi să-l atingi.

Visul tău e realitate acum şi te poţi lăuda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie că tu nu glumeşti atunci când îţi propui un ţel măreţ. Tu visezi îndrăzneţ, clădeşti acel drum cu multă încredere iar la final prezinţi tuturor roadele muncii tale.

Nu ai nevoie ca lumea să recunoască faptul că ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii împlinite, bucurându-te de ceea ce singur ai clădit cu mâinile tale!

RAC

Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşti căi de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşti încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea.

Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire. Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţii cu dinţii nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta!

Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale! Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit... altei persoane!

LEU

Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lăsa doborât de el, soluţii există, totul e să nu accepţi acest impas ca pe un final de drum.

Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşti strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţii.

După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A doua oară da!

FECIOARA

Mai vin şi momente în care trebuie să stai departe de oamenii pe care îi iubeşti sau de lucrurile care îţi fac plăcere. Sunt sacrificii trecătoare, dar care au un rol extraordinar.

Stând departe de ceea ce iubeşti tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursa ta principală de fericire şi de energie pozitivă, vei şti să apreciezi şi mai mult acea resursă în clipa când o vei regăsi.

Stai o vreme departe de ceea ce îţi încărca inima de iubire, dar când te vei întoarce sau se va întoarce la tine, vei iubi cu şi mai multă pasiune, vei aprecia cu şi mai multă încântare, semn că uneori o astfel de distanţare e benefică!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel