Horoscop, joi, 31 mai, 2018

StiriDiaspora Team / 31 mai 2018, 06:38 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP BALANȚĂ JOI 31 MAI

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie.

Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia.

Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine.

Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

HOROSCOP SCORPION JOI 31 MAI

Eşti un pic cam excentric în ceea ce faci şi nu toată lumea înţelege de ce acţionezi aşa.

Chiar dacă mulţi nu vor fi de acord cu ideile tale şi nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tău mai departe.

Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continuă să fii tu cel original, aşa cum simţi! E stilul tău, deci nu trebuie să te supui unor regulamente impuse de alţii.

Nu contează că tu îţi asumi şi nişte riscuri în sensul pe care mergi, căci tu crezi cu tărie că poţi ajunge acolo prin forţe proprii. Cei demodaţi n-au decât să nu te asculte!

HOROSCOP SĂGETĂTOR JOI 31 MAI

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate.

Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat.

Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

HOROSCOP CAPRICORN JOI 31 MAI

Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune.

Chiar dacă e un demers de lungă durată care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese.

Dacă vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur.

Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi vă sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, ca să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR JOI 31 MAI

Singurătatea a început să te cam apese şi simţi că nu mai poţi suporta această situaţie.

Consideri că ai învăţat suficient de multe lecţii de viaţă din această etapă cât timp ai fost lăsat de unul singur în tot ce ai avut de înfruntat, dar acum te revolţi şi ceri cerurilor să te ajute să găseşti omul sau oamenii potriviţi care să participe la marile tale ţeluri.

Sigur că te-ai descurca de minune şi fără ajutorul nimănui, dar ai ajuns într-un punct sensibil în care nu mai ştii ce să faci şi de aceea ceri o intervenţie salvatoare din partea persoanelor potrivite.

Nu te mulţumi cu oricine apare, deci, dacă nu e la nivelul dorinţelor tale, mai bine rămâi singur şi cauţi în continuare!

HOROSCOP PEȘTI JOI 31 MAI

E o zi banală, dar nu te deranjează deloc monotonia cu care te întâlneşti la tot pasul.

Dacă tot nu apare nimic ieşit din comun, îţi poţi folosi timpul şi energia pentru diverse lucruri mărunte de care nu aveai timp altădată.

Pentru că nu te împinge nimic urgent de la spate şi nici nu eşti tras în prea multe direcţii, îţi vei aminti de lista de mărunţişuri neimportante pe care ai tot dat-o la o parte cândva cu gândul că-i va veni şi ei rândul, odată şi-odată.

Iată că acum e momentul să scoţi de la naftalină micile sarcini de care nu te-ai ocupat înainte, dar deşi sunt mici, s-au acumulat multe deci tot îţi va lua ceva timp să le ştergi de pe listă pe toate.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy