Horoscop, joi, 27 iunie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Peștii să nu se implice în niciun fel de conflict astăzi
Peștii să nu se implice în niciun fel de conflict astăzi

Horoscop. Balanțele sunt cu entuziasmul la cote mari și au idei multe, dintre care unele chiar bune, însă practica îi cam încurcă, iar Capricornii ar  putea să fii obosit de nesfârşitele probleme de zi cu zi.

Balanţă

Balanțele sunt cu entuziasmul la cote mari și au idei multe, dintre care unele chiar bune, însă practica îi cam încurcă. Pur și simplu nu se pot hotărî încotro să-și direcționeze eforturile, dat fiind că sunt atât de multe lucruri interesante de făcut. Înainte de orice pas, profită de câteva momente în sigurătate pentru a înțelege ce-ți dorești cu adevărat. Mintea îți va spune, dacă îi dai puține clipe de liniște.

Scorpion

O activitate de rutină se transformă în ocazia vieții pentru Scorpioni. O discuție cu o persoană atrăgătoare îi face să se îndrăgostească lulea, iar partea cea mai bună este că sentimentul pare a fi reciproc. Altfel, toate zâmbetele dintr-o conversație de altfel banală nu aveau niciun sens. Tentația e mare, riscul la fel. Nu lăsa această persoană să plece în necunoscut fără a o invitație "oficială" la o cafea. Iar asta cât de curând, pentru a nu rămâne cu regrete.

Săgetător

Săgetătorii s-ar putea trezi într-o situație delicată în dragoste. Fie un adevărat ascuns de persoana iubită, care iese la iveală într-un mod neașteptat, sau un gest neinspirat din trecut, tulbură apele în relația de cuplu, iar rezolvarea nu e tocmai simplă. Sinceritatea este singura soluție în astfel de cazuri, chiar dacă, pe moment, persoana iubită s-ar putea simți trădată. Nu lăsa încă o decizie neinspirată să stea la baza relației voastre.

Capricorn

Ai putea să fii obosit de nesfârşitele probleme de zi cu zi. Ieşirea din rutină poate apărea cu ajutorul creativităţii, al artei, sau al sportului, sau cu ajutorul unro discuţii cu oameni educaţi. Nu te aştepta la schimbări majore nici în plan personal, nici profesional. E o zi bună să porţi o discuţie pe care o tot amâni, iar spre seară e posibil să îţi aminteşti de un coleg de şcoală reapărut în cercul de prieteni.

Vărsător

E o zi perfectă pentru a căuta noi idei de afaceri, sau inspiraţie creativă. Spre seară e posibil chiar să ai momente de mare inspiraţie. Ai grijă însă la starea fizică pe care o resimţi, încearcă să înţelegi ce a deteriorat starea ta de sănătate, de la ce vin ameţelile şi senzaţia că eşti slăbit fizic. Poate că mai multe ore de somn vor rezolva de la sine aceste probleme.

Pești

Nu te implica în niciun fel de conflict astăzi. E posibil să ai parte de prea mult stres şi să fii distras de la locul de muncă. E nevoie să acorzi o atenţie sporită problemelor profesionale. Nu cumva să te apuci să te cerţi cu superiorii, să îţi critici colegii sau să neglijezi obiectivele de la locul de muncă. Spre seară s-ar putea să îţi vină o idee care să te ajute să scapi de datorii.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel