HOROSCOP, joi, 24 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BERBEC joi, 24 mai

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea.

Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

HOROSCOP TAUR joi,  24 mai

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trăsnet în calea ta când te aşteptai mai puţin. În urma acestei veşti atât de tranşante, un capitol se încheie brusc în viaţa ta, deci aşteaptă-te la o despărţire în amor, la o demisie decisă pe loc, la o răsturnare bruscă de situaţie, momente critice care te pot lăsa fără replică.

Poate nu e chiar un dezastru, pentru că un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui început mai bun, descoperind, mai târziu, că e mai bine că s-a încheiat acum şi atât de repede.

HOROSCOP GEMENI joi, 24 mai

Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu eşti încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te opreşti.

Nu face alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ţi se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, pentru că e posibil ca cea de a doua să fie mai inspirată.

HOROSCOP RAC joi, 24 mai

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite.

Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

HOROSCOP LEU jo,  24 mai

Ţi-e dor de locuri de care te leagă amintiri puternice din copilărie, de aceea ar fi o zi perfectă pentru a face o vizită la bunici sau la părinţi, în cazul în care aceştia sunt în altă localitate. Chiar şi un telefon ar fi de ajuns pentru a le arăta că te gândeşti la ei, deoarece şi ei sunt cu gândul la tine.

Ai ocazia să vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut şi altădată, locuri care îţi încarcă inima de emoţie şi bucurie. Mai mult: o călătorie pe care ai putea să o faci azi ţi-ar putea aduce în cale chiar şi o şansă de iubire, deci caută amorul dincolo de graniţele oraşului.

HOROSCOP FECIOARĂ jo, 24 mai

Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane bătrâne sau cel puţin învechite ca mentalitate şi care nu pot fi de acord cu viziunea ta modernă asupra lucrurilor. Ca să te adaptezi acestui mediu, va trebui să fii ca ceilalţi deci, oricât de greu ţi-ar fi, potoleşte-ţi spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele.

Nu mai eşti tu cel curajos care merge pe căi nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel