Horoscop, joi, 20 iunie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Astăzi, Vărsătorii pot face tot felul de confuzii
Astăzi, Vărsătorii pot face tot felul de confuzii

Horoscop. Scorpionii pot complica o situaţie care poate duce la probleme majore în familie, iar Balanţele în timpul zilei vor zâmbi și va fi foarte activă.

Balanţă

Balanţa în timpul zilei va zâmbi și va fi foarte activă. În principiu veţi fi de mare ajutor pentru cei care sunt ocupați cu lucrul. De asemenea, atitudinea ta pozitivă te va ajuta la o negociere responsabilă sau la găsirea unui bun specialist sau partener ideal pentru o poveste de dragoste. Singurul lucru care intră sub incidența unei interdicții stricte este să încerci să copiezi pe altcineva.

Scorpion

Scorpionul astăzi poate complica o situaţie care poate duce la probleme majore în familie. Vorbim despre un incident care are potenţial de a afecta grav relaţiile cu anumite rude mai în vârstă. Dacă poţi evita aceste discuţii, fa-o, chiar dacă asta înseamnă să nu-ţi exprimi punctul de vedere. Cu ciguranţă poţi face asta cu altă ocazie, după ce te calmezi și te gândești la ce să faci în continuare.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să facă mişcare azi. Nu pierdeţi oportunitățile în această zi, pentru că există șansa să puteţi ajunge la oamenii potriviți, veți sprijin financiar la proiecte îndrăznețe sau, datorită unei coincidențe fericite, veți avea o întâlnire pentru o poziție de prestigiu. Seara, crește probabilitatea întâlnirilor neașteptate. Poate că fostul partener își va aminti din nou de tine, propunând să reînnoiască relația de la zero.

Capricorn

Capricornii trebuie să evite conflictele cu ceilalți. Lucrați pe starea de spirit, reconstruindu-l pe pozitiv. Cresc, astfel, şansele succesului în afaceri profesionale, dar şi obținerea atenției unei persoane pe care aţi pus ochii de mai multă vreme. Astrele vă recomandă să nu călătoriţi prea departe de casă şi să nu faceţi cheltuieli inutile. Puteți da banii pe un articol elegant de îmbrăcăminte sau pe un obiect extrem de necesar în gospădărie.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii pot face tot felul de confuzii. Interesul unei persoane pentru voi nu înseamnă neapărat că vrea să aveţi o relaţie sentimentală. Poate fi o chestiune de simpatie personală sau de dorința de a se apropia doar din interes profesional. Nicio altă surpriză nu este prevăzută pentru ziua de joi. În ansambul această zi nu este rea din nicin punct de vedere.

Pești

Peştii se îndrăgostesc. Astăzi, şi-ar putea întâlni jumătatea. Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţie în jur, persoana care i-ar putea face fericiţi pentru tot restul vieţii nu se află departe de ei. Aveţi încredere în propria intuiţie şi acţionaţi. Spre seară, vă veţi relaxa în aer liber, într-un parc. Sau vă veţi bucura citind cartea preferată.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel