Horoscop, joi, 16 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii sunt  preocupați prea mult pentru problemele altora
Vărsătorii sunt preocupați prea mult pentru problemele altora

Horoscop. Leii trebuie să își împartă timpul între treburile casei și promisiunile făcute unor prieteni.

Berbec

Te afli într-o dilemă pe durata întregii zile. O persoană te roagă să o ajuți, dar apropiații au fost răniți de ea în trecut. Ai de ales între a fi generos sau răzbunător.

Taur

Partenerul nu îți va acorda atenție ca altădată. Are foarte mult de muncă și nu se poate desprinde nici măcar câteva minute pentru a te suna.

Gemeni

Îți dai seama că ai fost cam rigid în comunicare în ultima perioadă. Încerci să schimbi câte ceva, dar va fi destul de greu.

Rac

Debordezi de energie, însă nu vei ști cum să o dozezi. De aceea de cele mai multe ori, te vei autosabota. Nu neglija somnul!

Leu

Trebuie să îți împarți timpul între treburile casei și promisiunile făcute unor prieteni. Din fericire, vei găsi soluțiile cele mai potrivite.

Fecioară

Este recomandabil să verifici de două ori orice obiect pe care îl vei achiziționa astăzi. Din grabă, nu vei fi atent la unele defecte.

Balanță

Nu încerca să îți menții controlul pe durata disputelor între membrii familiei pentru că nu vei reuși deloc. Mai bine le eviți.

Scorpion

Bunul mers al zilei este direct proporțional cu modul în care te adresezi tuturor persoanelor, chiar și acelora pe care nu le agreezi.

Săgetător

Te plângi prea mult de faptul că ai cheltuit fără limită. Știi bine că tu ești vinovatul, dar vrei atenția și compasiunea celor din jurul tău.

Capricorn

Persoana iubită devine prea autoritară pentru gusturile tale. Vei accepta o perioadă toate pretențiile sale, timp în care îți vei pregăti și răzbunarea.

Vărsător

Te preocupi prea mult pentru problemele altora. Încearcă să te detașezi și să te pui pe primul loc. Nu exagera cu generozitatea!

Pești

Partenerul te roagă să îl ajuți cu o sumă de bani, dar nu pentru el. Inițial vei fi reticent, după care vei lua decizi să accepți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel