Horoscop, joi, 15 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop Taurii pun multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reuseste sa-și pastreze energia de acum pana la capat, roadele vor fi pe masura patimii lor.  Desi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, Fecioarele au  mari rezerve si nu se lasă convins de promisiunile lor.

Berbec, Horoscop 15 noiembrie, 2018

Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare.

Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Taur, Horoscop 15 noiembrie, 2018

Pui multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reusesti sa-ti pastrezi energia de acum pana la capat, roadele vor fi pe masura patimii tale.

Iti place ceea ce faci si cand investesti atata bucurie de a munci intr-un plan nou, rezultatele vor fi pe masura dorintei de reusita. Unii vor incerca sa te opreasca din elan, sa-ti critice deciziile, dar la vehementa de care dai dovada esti greu de oprit.

Continua pe aceeasi linie, cu acelasi tonus, pentru ca succesul depinde foarte mult de entuziasmul cu care pornesti totul.

Gemeni, Horoscop 15 noiembrie, 2018

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru ca nu ai parte de tovarasi prea deschisi la propunerile tale.

Sunt incapatanati, inchisi, nu au chef de discutii si parca te-ai lovi de un zid de raceala si induferenta la orice tentativa de a te apropie. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta, schimba directia dialogului catre altcineva, deci iesi din acest mediu si alatura-te unor oameni care iti seamana: la fel de dornici de activitate, volubili si cooperanti.

Rac, Horoscop 15 noiembrie, 2018

E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie.

Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni.

Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Leu, Horoscop 15 noiembrie, 2018

Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie.

Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie.

Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.

Fecioara, Horoscop 15 noiembrie, 2018

Desi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, tu ai mari rezerve si nu te lasi convins de promisiunile lor.

Preferi sa te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar daca si tu faci parte dintre cei mai mari visatori, viata te-a invatat destule lectii despre diferenta dintre realitate si vis.

Cum te-ai mai fript si altadata crezand in utopii descrise frumos de altii mai idealisti decat tine, acum sufli si-n iaurt si nu crezi pana nu vezi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel