Horoscop, joi, 14 martie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Este un moment bun pentru Săgetători să treacă în revistă etapele parcurse într-un proiect la care și-ai adus contribuţia în ultima perioadă. O veste cu tentă oficială pentru Vărsători, care le dă peste cap  unele planuri.

Balanță

Abordezi o atitudine de copil curios să vadă ce va urma, fără nicio grijă, fără nicio teamă în suflet. E perfectă starea aceasta, simte-te ocrotit, convins că cineva e mereu lângă tine să te apere şi să te îndrume. Eşti un copil al Universului care va primi toată grija şi protecţia divină, deci ce rost să-ţi faci atâtea griji? Aruncă-le în spaţiu, lasă îngerii să se ocupe de ceea ce tu numeşti probleme, pentru că nu au nicio valoare.

Scorpion

Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici. Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, şi stai în banca ta din cauza acelor condiţii ostile care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, chiar dacă eşti genul de om care îşi accept uşor poziţia de subaltern.

Săgetător

Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil. Eşti foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ai lăsat neterminate la serviciu, dar şi azi te poţi concentra cu detaşare şi asupra lor, găsind unele din cele mai corecte soluţii. Fiind mai relaxat, priveşti altfel lucrurile.

Capricorn

Pentru unii, ziua are un conţinut uşor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenţa ta le poate aduce fericire. Adu-ţi aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de compania ta pentru că tu le faci bine. Găseşti cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găseşti uşor gestul cel mai compatibili cu dorinţele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. 

Varsator

O veste cu tentă oficială îţi cam dă peste cap unele planuri, de parcă ţi se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ţi l-ai propus înainte. Eşti nevoit să te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord în mod normal, dar pentru că ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decât tine, nu poţi face altceva decât să spui da. Dacă nu te supui acestui ordin, consecinţele ar fi mai grave, deci mai bine taci şi faci cum ţi se spune decât să atragi critici sau sancţiuni.

Pesti

Oferă-ţi ca bonus o oră de relaxare. E nevoie din când în când de un astfel de moment de meditaţie, pentru că numai în linişte totală, dacă ai parte de aşa ceva, şi numai în singurătate, dacă o alegi de bună voie, vei observa în interiorul tău dorinţe care se vor împlinite, idei care se cer scoase la iveală, soluţii pe care nu ai avut curajul să le foloseşti. În astfel de clipe de totală detaşare, poate chiar în câteva ore de somn sau leneveală în plus, s-ar putea să primeşti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui să te pună pe gânduri.

Citeste mai multe pe jurnalul.amtena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel