Horoscop, joi, 14 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Derularile neasteptate de evenimente pentru Săgetători îi te pot scoate din ceea ce și-au planificat pentru azi. Pentru Vărsători, astazi pare ca au agenda de activități pline si se anunta o zi incarcata si cu multa presiune.

BALANȚĂ

Toate eforturile tale si munca puternica depusa sunt recompensate si incepi sa simti ca obtii ceea ce iti doreai. Asta te face foarte fericit, desigur, si iti creste satisfactia morala. Visele si ambitiile tale devin realitate. Ce ai mai vrea ? Nu te culca pe lauri. Continua sa valorifici orice oportunitate pentru mai multa crestere si evolutie. Domoleste ritmul, regleaza-l cu cel al vietii din jurul tau, ca sa te si bucuri de clipe, de simturi, de placeri. Doar nu degeaba de azi Marte intra in Taur pentru 6 saptamani !

SCORPION

Ai muncit mult si multe dar intr-o stare de oarecare confuzie in ultimul timp. Asta e pe cale sa se schimbe. Se pare ca norii se duc, cerul se limpezeste pentru tine si vei capata mult dorita claritate pe un domeniu. Asta te ajuta sa te mai destresezi si relaxezi, scapand de anxietatile ultimelor saptamani. Din moment ce lucrurile se aseaza intr-o matca fireasca, da-ti si tu voie sa iei o pauza si sa te bucuri de zi, de viata, de iubire.

SĂGETĂTOR

Derulari neasteptate de evenimente te pot scoate din ceea ce iti planificasei pentru azi. Nu te panica. Ramai calm si ia-ti cateva clipe ca sa intelegi ce se petrece si de ce se petrece. Ce ai de facut, ce ai de inteles ? Daca te inarmezi cu putere si rabdare, vei vedea curand ca te adaptezi la noile circumstante iar acestea aduc un mai bine la care altfel nici nu puteai ajunge.

CAPRICORN

Iti tot bagi problemele sub pres si ce obtii este ca ele ies din nou si din nou si te streseaza in continuare. Ia decizia o data pentru totdeauna sa clarifici si sa rezolvi probleme vechi care te bantuie ca sa te destresezi si tu. Nu uita ca astrele sunt de partea ta si iti dau incredere de sine si credinta ca poti obtine ceea ce ti-ai pus in minte. De ce nu ai face-o ? Nu te grabi exagerat tot inainte pentru ca Marte e de azi 6 saptamani in Taur iar Taurului ii place sa o ia usurel, sa mai miroasa o floare, sa se mai bucure chiar daca munceste sustinut dar in ritmul sau.

VĂRSĂTOR

Astazi este o zi foarte piozitiva in care te poti astepta sa se intample lucruri bune, sa traiesti experiente frumoase in aproape orice domeniu al vietii tale. Totusi, nu lasa garda jos, pentru ca poti deveni nesabuit si poti face greseli care sa duca la pierderea terenului castigat pana acum cu atata truda. Ramai focusat si nu uita care este motivatia pe care o ai pentru ce decizi sa faci. Este undeva in schema ta bucuria ? Iti aduce bucurie si entuziasm pentru ceea ce actionezi ? 

PEȘTI

Astazi pare ca ai agenda de activitati plina si se anunta o zi incarcata si cu multa presiune. Dar...nu e si obligatoriu sa ramana asa. Viata este ceea ce alegi sa faci din ea, iar astrele predispun si nu dispun. Cu atat mai mult cu cat astrele azi indeamna la un ritm normal, la placeri, la iubire si chiar la lene, cu Marte (planeta actiunii) in senzualul si linistitul Taur, cel orientat pe tot ce e mai placut prin cele cinci simturi. Desigur ca si tu trebuie sa te destresezi si sa te relaxezi. Incearca sa iti gasesti un ritm constant de munca, nu in salturi si hopuri, ca sa nu treci prin presiune din nou. 

Citeste mai multe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel