HOROSCOP, joi, 12 aprilie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Berbec

Nu te baza pe presupuneri, pentru ca ele nu sunt sustinute de nimic concret sau valabil. A-ti da cu parerea doar pentru ca asa banuiesti, nu e solutia optima in situatia de fata. Da, din interiorul tau pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta sa intelegi o situatie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri.

Gandeste-te la evenimente din trecut, la experientele acumulate, la date si cifre deja memorate, pentru ca de acolo, din cele mai adanci unghere ale mintii tale, din inconstient sau subconstient, vin flashuri care te pot ajuta sa exprimi adevarul. Nu-ti incepe frazele cu: banuiesc ca... ci doar cu: stiu ca...

Taur 

Deschide-ti inima si spune lumii de ce esti tu in stare. Esti abia la inceputul unui proiect important si debordezi de imaginatie, de creativitate, de idei pe care abia astepti sa le pui in aplicare mai repede.

Nimeni nu-ti contesta creativitatea, vii cu idei noi si bune, cu solutii curajoase si pozitive, dar primul lucru pentru a incepe sa le pui in practica e sa le exprimi liber.

Nu te gandi la cei care nu le vor aplauda din prima, nici la criticile sau hopurile absolut firesti de pe parcurs, ci vorbeste deschis si sincer despre ceea ce vrei sa faci. Intr-o zi, toate aceste idei isi vor arata valoarea si urmarile excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e sa le emiti in Univers cu incredere!

Gemeni

Banii sunt preocuparea ta principala, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca a sosit momentul unor decizii majore si nu ai vrea sa gresesti. Esti tentat sa investesti, sa cumperi ceva si consideri ca si momentul e prielnic, si pretul e convenabil, deci ce sa mai astepti?

Poti aduce la zi o serie de plati obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decat de obicei, dar desi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, macar esti multumit ca ai reusit sa mai scapi de o serie de plati. Te vei simti bine dupa ce vei sterge de pe lista o multime de datorii.

Rac 

Ai atins un nivel satisfacator in care toate par sa se aseze pe un fagas normal. Fa un efort sa pastrezi cat mai mult timp aceasta senzatie si sa duci cu tine sentimentul de liniste care se instaleaza peste tot.

Chiar daca ai putea spune ca aluneci incet spre rutina si nu se mai intampla nimic nou, tu esti un mare iubitor de stabilitate si certitudine, incat nu te deranjeaza absolut deloc daca o vreme nu se mai schimba nimic din peisaj.

Atat timp cat tu detii cheia problemelor altora, nu trebuie s-o tii doar pentru tine, ci fii generos si saritor si arata si altora ce trebuie sa faca.

Leu 

Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decat acum, cand ai mereu impresia ca esti obligat de imprejurari defavorabile sa te misti doar cum ti se spune.

Libertatea ta de actiune este mult diminuata de prezenta unor limite sau a unei autoritati superioare care traseaza principalele directii de evolutie. Nu incerca sa le ignori sau sa nu le iei in serios, pentru ca cel care dicteaza legea, are si puterea de a te sanctiona daca nu i te supui.

Nu merge sa scapi cu o gluma de reguli severe si nici de sarcinile care iti revin!

Fecioară

Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria.

Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai. Nu te temi de conflicte, dimpotriva, gasesti in tine rezerve de ambitie care te propulseaza direct in prima linie. Ai ceva de castigat si nu te lasi pana nu obtii!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel