HOROSCOP, joi, 10 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 10 mai 2018 Berbec

Nu te simţi bine într-un mediu marcat de tristeţe, lipsuri, boală, probleme. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum faci cei din preajma ta, ca atare încearcă să ieşi tu din acel mediu cât mai repede, pentru a nu te influenţa negativ şi pe tine.

Cum tu nu îi poţi ridica pe ei la lumină, măcar tu să nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru că sunt prea mulţi iar energia negativă pe care o degajă mult prea copleşitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie să strice toată atmosfera în jurul lor? Ca atare tu trebuie să fii cel care ia măsuri dacă nu vrei să le calci pe urme. Nu te alătura lor, respinge-i!

Horoscop 10 mai 2018 Taur

Ai aşteptat să dai startul unei acţiuni, dar tot considerai că nu e momentul cel mai potrivit. Acum primeşti de undeva informaţia care te motivează să porneşti pe acel drum pe care l-ai pregătit în detaliu. Consideri că acum deţii toate informaţiile necesare şi că nu mai are rost să aştepţi, dar nu te grăbi la rezultatele finale.

Ia-o pas cu pas, pentru că evoluţia acestui proiect va fi extrem de lentă, după principiul încetul cu încetul se face oţetul.

Horoscop 10 mai 2018 Gemeni

Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat.

Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul. Aşa cere politica acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

Horoscop 10 mai 2018 Rac

Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale. Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă. Toată viaţa faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan.

Nu ai făcut doar sacrificii toată viaţa, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, ca atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă. Dar şi câte ai câştigat când ai să calculezi?

Horoscop 10 mai 2018 Leu

Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşeşti să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevăr. Tu deţii argumente forte pentru a obţine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de susţinere, pe care poţi să-l formezi în jurul tău.

Apelaţi la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Orice activitate caritabilă, umanitară, care să militeze pentru un scop nobil ţi se potriveşte de minune şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

Horoscop 10 mai 2018 Fecioară

Ai tendinţa de a intra în panică şi a te comporta ciudat la fiecare încercare a celor din jur de a te motiva sau influenţa să porneşti într-o direcţie. Ţi-e frică de orice pas, vezi peste tot doar inamici şi pericole, deşi nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Dacă tu nu ai forţa de a da startul unei acţiuni, alătură-te altora mai dinamici, mai îndrăzneţi care să-ţi deschidă drumul. Tu ai putea sta în umbră, fără să-ţi asumi cele mai grele responsabilităţi, pentru că ceilalţi sunt de data aceasta motorul principal al acestei acţiuni. Dac tot nu eşti tu la cârma acestei afaceri, nu-i influenţa şi pe ceilalţi cu motive de teamă, de stres, de suspiciune. Urmează-i fără să-i împovărezi cu griji inutile.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel