Horoscop, duminică, 9 septembrie, 2018

Horoscop. Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile pentru Tauri,  că trebuie să-i administreze pe căprării ca să facă faţă mai multor obligaţii financiare. Leii au relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. 

Horoscop, 9 septembrie 2018, BERBEC

Gândul care se naşte acum în mintea ta va genera o construcţie întreagă, de perspectivă, ca atare nu te mulţumi cu ceea ce ştii acum. Mai adună date, informaţii, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău.

E o construcţie de lungă durată, dificilă fără doar şi poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te aşteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum eşti încă la faza fundaţiei! Investeşte inspiraţie, creativitate şi pasiune în ceea ce clădeşti cu propriile tale forţe, dar şi multă răbdare!

Horoscop, 9 septembrie 2018, TAUR

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării ca să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine.

Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăţi în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăţi!

Horoscop, 9 septembrie 2018, GEMENI

Dacă tot ai parte de o zi liniştită în care nu apare nimic care să te streseze, eliberează-ţi mintea de griji! Orice tehnică de care dispui şi care îţi poate linişti mintea şi inima ar fi recomandabilă, ca atare foloseşte somnul, meditaţia, rugăciunea, lectura, orice altceva îţi poate distrage gândul de la preocupările obositoare ale ultimei perioade.

O discuţie cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă de viaţă, poate avea un asemenea rol vindecător, de parcă vocea lui te alină, sfaturile sale te vindecă, şi simţi că, datorită lui, ţi se ridică de pe umeri o mare povară de griji şi gânduri negative. Ascultă-l şi urmează-i îndrumările!

Horoscop, 9 septembrie 2018, RAC

Dai startul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată lauda.

Poţi ajunge repede la ceea ce ţi-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practice la spate, deci transformă această experienţă într-o şansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât eşti să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ba chiar să-ţi depăşeşti şi limitele, pentru că acest elan te poate propulsa şi mai departe decât crezi tu că poţi!

Horoscop, 9 septembrie 2018, LEU

Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosferă paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansa ca totul să revină la normal după o perioadă mai dificilă.

Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cât mai mult în acest anturaj ca să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă.

Horoscop, 9 septembrie 2018, FECIOARĂ

E o zi ca de sărbătoare, în care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism în compania unor persoane cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă.

S-ar putea spune că toate evenimentele acestei zile au la bază o reuşită, un succes pe care îl împărtăşeşti şi cu alte persoane deci merită să vă adunaţi la un loc să celebraţi victoria comună, orice eveniment deosebit îţi poate face ziua mult mai frumoasă, pentru că ajung la urechile tale doar veşti excelente despre naşteri, căsătorii, reuşite la examene sau alte momente de top.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26