Horoscop, duminică, 9 iunie 2019

Noroc cu carul pentru Săgetători
Noroc cu carul pentru Săgetători

Horoscop. Nu este momentul pentru Scorpioni să ia decizii care să te afecteze pe termen lung, iar pentru Capricorni, optimismul şi determinarea îi ajută astăzi să-și îndeplinească planurile. 

Balanţă

Eşti apatic. Oboseala te-a ajuns din urmă. Salvarea ar putea-o reprezenta o ieşire la iarbă verde. Trebuie să stai cât mai departe de îngrămădeala din oraş pentru a-ţi reîncărca bateriile. Te aşteaptă o săptămână cel puţin la fel de dificilă precum aceasta şi ai nevoie de toată energia pe care poţi să o acumulezi. Nici nu-ţi poţi imagina cât de mult te încarcă un picnic alături de persoana iubită, după mai multe zile petrecute în oraşul plin de betoane.

Scorpion

Nu este momentul să iei decizii care să te afecteze pe termen lung. Lucrează la siguranţă. Fă paşi mici. Dacă ai posibilitatea, rămâi acasă azi, fă un pic de curat sau citeşte o carte. Eventual invită la tine o persoană faţă de care să ştii că poţi să-ţi descarci sufletul fără să fi dat în vileag. Spre seară, o plimbare scurtă ar putea fi reconfortantă şi ţi-ar putea da energia de care ai nevoie pentru o nouă săptămână de muncă.

Săgetător

Noroc cu carul pentru Săgetători. Reuşesc să iasă dintr-un bucluc în care nici nu ştiu cum au ajuns. Şansa vă surâde şi în plan financiar, însă trebuie să fiţi chibzuiţi cu cheltuielile. Un prieten drag vă oferă ajutorul într-o problemă şi, de asemenea, astăzi, puteţi cunoaşte un excelent partener de afaceri. Astrele sunt de partea voastră!

Capricorn

Optimismul şi determinarea te ajută astăzi să-ţi îndeplineşti planurile. Optimismul tău este molipsitor astfel că multă lume caută să se afle în compania ta. Asta s-ar putea să se transforme în oboseală pentru tine. Ai grijă la ce mănânci astăzi şi la cât de multe te vei odihni peste noapte. Nu de alta dar te aşteaptă o nouă perioadă încărcată la muncă şi nu vrei să începi săptămâna viitoare deja surmenat.

Vărsător

Ai nevoie să-ţi controlezi emoţiile negative. Nu este cazul să-ţi strici ziua punând umărul la apariţia unor conflicte inutile. Este recomandat să eviţi contactul cu anumiţi oameni cu care ştii că nu ajungi mereu pe aceeaşi lungime de undă. Eventual, pe seară, poate chiar reuşeşti să rămâi singur acasă şi să te reculegi. Din punct de vedere financiar, inspiraţia îţi vine când te aştepţi mai puţin aşa că nu te stresa să faci bani rapid peste noapte.

Peşti

Strategia de astăzi este să alergi după mai mulţi iepuri şi să nu prinzi niciunul. Pur şi simplu nu este ziua ta. Orice îţi propui sunt şanse minime să realizezi. Nici măcar în casă nu ai posibilitatea să faci curat din cauza numeroaselor momente de întrerupere pe care trebuie să le înfrunţi. Spre seara primeşti veşti de la o rudă îndepărtată care s-ar putea să te invite la un eveniment mai deosebit.

Citește mai multe pe observator.tv


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy