Horoscop, duminică, 9 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii au alături oameni care îi îndrăgesc, care îi susţin, care îi încurajează cu vorbe frumoase, şi fac tot posibilul ca să nu-i dezamăgească. Ar fi multe de făcut astăzi, dar Capricornii nu prea au chef de nimic.

Horoscop, 9 decembrie 2018, BALANȚĂ

Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate şansele de a redresa situaţia în cuplu, în familie, în orice gen de parteneriate defectuoase.

Discuţia pe care o ai cu ceilalţi membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înţeles greşit înainte. Acum aveţi fiecare starea necesară de înţelegere şi ascultare pentru a lămuri lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranţă, exact aşa cum fiecăruia îi place.

Găseşti multă compatibilitate în omul de lângă tine, în cel cu care îţi împarţi viaţa, formaţi un tot unitar bine închegat şi nu ai decât motive de bucurie când vezi ce bine vă completaţi unul pe altul.

Horoscop, 9 decembrie 2018, SCORPION

Ai alături de tine oameni care te îndrăgesc, care te susţin, care te încurajează cu vorbe frumoase, şi faci tot posibilul ca să nu-i dezamăgeşti. Ştii că şi ei oferă mult, dar şi ei aşteaptă enorm de la tine.

La gesturile lor de afecţiune, de prietenie, de susţinere ai şi tu multe de oferit în schimb. Te simţi bine când eşti încurajat de oameni care cred în tine, de aceea descoperi cât de puternic devii când ai pe cei dragi alături. Ei te împing de la spate iar tu, înapoi, le dai tot ce stă în puterea ta.

Horoscop, 9 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat.

Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul.

Aşa cere politica acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

Horoscop, 9 decembrie 2018, CAPRICORN

Ar fi multe de făcut astăzi, dar nu prea ai chef de nimic. Dacă ar fi să alegi între a merge într-o vizită sau a sta acasă, ai prefera lenea în propriul tău cămin.

Totuşi, de dragul familiei, eşti nevoit să renunţi la unele din comodităţile personale pentru a-i însoţi sau a le face lor pe plac. Chiar dacă nu ai starea necesară pentru o plimbare, pentru copii o vei face.

Chiar dacă sănătatea îţi joacă feste, de dragul partenerului mergi acolo unde îţi cere el. De fiecare dată faci altceva decât ai dori tu cu adevărat, dar merită efortul.

Horoscop, 9 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

N-are rost să stai şi să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte şi tristeţea pentru că apar suficiente ocazii de a zâmbi şi a te elibera de toate.

Primeşti un cadou pe care nici nu-l aşteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai veşti.

Mai mult, este şi o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relaţii prea bune sau să-ţi ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Horoscop, 9 decembrie 2018, PEȘTI

E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente.

Te bucuri de liniştea casei tale în familie şi descoperi ceva amuzant şi frumos în orice mărunţiş. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepţionale, vei şti să te bucuri şi pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care ţin la tine.

Chiar şi cele mai neînsemnate aspecte, cât timp sunt împărtăşite cu ceilalţi, par perfecte pentru această zi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel