Horoscop, duminică, 7 octombrie, 2018

Horoscop. Iubirea nu e întotdeauna locul celor mai frumoase poveşti pentru Scorpioni, ci dimpotrivă, poate fi şi planul celor mai triste evenimente. Vărsătorilor li se deschid o aventură nouă, foarte incitantă şi foarte atractivă, dar îi prind cumva pe picior greşit.

Horoscop, 7 octombrie 2018, BALANȚĂ

Ai nevoie de o garanţie şi o aştepţi cu sufletul la gură, pentru că nu te poţi linişti cât nu ştii sigur acel lucru. Ar fi bine să nu mai fii atât de încrâncenat şi de concentrat asupra acelui detaliu. E bine să te relaxezi un pic şi să laşi lucrurile să evolueze în ritmul propriu, fără să te stresezi.

Caută o preocupare în strânsă legătură cu apa, care îţi inspiră linişte şi frumuseţe, ca să uiţi de griji şi nesiguranţă. Ieşi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine în bătaia vântului, fă o baie parfumată înainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, şi vei vedea că efectele vor fi miraculoase. Se vor spăla toate!

Horoscop, 7 octombrie 2018, SCORPION

Iubirea nu e întotdeauna locul celor mai frumoase poveşti, ci dimpotrivă, poate fi şi planul celor mai triste evenimente. Pregăteşte-te pentru o surpriză neplăcută ce are la bază relaţia ta de iubire, ori pentru că cel drag trece prin momente dificile şi îţi respinge încercările de a-i fi de ajutor, ori pentru că însăşi relaţia voastră trece azi printr-un moment fragil.

La bine şi la greu îşi arată iubirea adevărata valoare, ca atare nu te lăsa intimidat de răceala sau ostilitatea care se resimte între voi, ci luptă cu aceste oprelişti. Dacă ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cât de subţire e iubirea voastră!

Horoscop, 7 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

De unde nici nu te aştepţi, azi ai putea primi veşti excelente cu privire la bani. E ca şi cum descoperi o nouă sursă de venit sau reuşeşti, numai tu ştii cum, să faci banii de care dispui să sporească! Bravo ţie, ai idei bune şi profitabile de a câştiga mai mult, dar ţi se cere mai multă energie depusă în proiectele tale.

Cu cât munceşti mai mult, cu cât îţi extinzi mai mult orizonturile şi te implici în mai multe direcţii generatoare de venit, cu atât ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, dacă vrei bani mai mulţi, nu te limita la ceea ce făceai şi înainte. Caută şi alte idei creatoare care să te pună la treabă pentru un profit binevenit.

Horoscop, 7 octombrie 2018, CAPRICORN

Ai avea multe de spus cuiva din faţa ta, dar ceva te opreşte să fii atât de sincer şi să-ţi deschizi inima. Ţi-e frică să nu riposteze, să nu înţeleagă greşit, să nu aibă şi el replici cărora să nu ştii cum să le faci faţă, dar nu e bine să-ţi tot reprimi părerile. Dacă ai ceva de spus, spune, indiferent de reacţiile celor cărora te adresezi.

A tăcea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage în banca ta lăsând pe altul să se manifeste, ar fi un semn de slăbiciune, poate şi de laşitate, or ideile pe care vrei să le expui merită să fie cunoscute. Fă un pas în faţă şi spune ce gândeşti, ce simţi, ce doreşti, nu mai ţine în tine!

Horoscop, 7 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Se deschide în faţa ta o aventură nouă, foarte incitantă şi foarte atractivă, dar te prinde cumva pe picior greşit. Tu nu ai curajul să porneşti pe această nouă cale, ai impresia că e prea greu, că nu eşti pregătit, că ai alte treburi mai importante de rezolvat şi tot cauţi scuze s-o refuzi.

Nu ar trebui să pierzi şansa aceasta, dar ceea ce te sperie pe tine cel mai mult e necunoscutul. Cum nu prea ştii încotro duce această cale, preferi să-i dai cu piciorul, ceea ce ar fi păcat... Nu refuza, eventual mai informează-te, dar nu renunţa la idee atât de uşor!

Horoscop, 7 octombrie 2018, PEȘTI

Aveai încredere totală în cineva, deşi intuiţia îţi tot atrăgea atenţia că în spatele bunelor sale intenţii s-ar mai afla şi altceva. Azi ai norocul de a descoperi brusc, fulgerător, care e adevărul, şi nu mai poţi fi păcălit ca înainte. Dacă tot ai aflat cum e el cel adevărat şi ce ascunde în spatele aparenţelor înşelătoare, trebuie să iei măsuri rapide, ca să nu-l mai laşi să-ţi stea prin preajmă.

Va încerca, prin ipocrizie şi falsitate, să te recucerească, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciună, din visare şi chiar dacă suferi după şocul adevărului, măcar eşti mulţumit că l-ai aflat.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy