Horoscop, duminică, 5 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Scorpionii au o temă de reflexie astăzi: drama în dragoste
Scorpionii au o temă de reflexie astăzi: drama în dragoste

Horoscop. Peştii astazi se vor concentra pe studiul si pregatirea pentru saptamana viitoare, iar Capricornii ar putea astăzi să fie captivaţi de un proiect neobișnuit, care probabil va aduce un profit destul de bun.

Balanţă

Evită oamenii pesimişti şi care privesc lucrurile într-o manieră sumbră. Există un risc puternic să primeşti doar vibraţii negative de la ei. Petrece timp cât mai mult în preajma copiilor şi a prietenilor optimişti. Fă o mişcare uşoară, o plimbare lejeră şi preocupă-te doar de lucruri frumoase. E posibil să ai o idee strălucită pentru a-ţi înmulţi veniturile.

Scorpion

Ai o temă de reflexie astăzi: drama în dragoste. Gândeşte pe îndelete, înainte de a acţiona. Nu lua decizii înşelătoare. Dacă petreci timp cu familia, ai grijă, poţi declanţa un conflict. Nu se prefigurează o zi strălucită, singura modalitate să o faci mai bună fiind să încerci să te bucuri de tot ce apare frumos.

Săgetător

Săgetatorul probabil că se va bucura astăzi. Aveţi timpul şi libertatea de a ieşi cu un prieten apropiat sau cu o persoană pentru care aveţi un interes romantic. Astăzi este o zi foarte potrivită pentru toate formele de aventură, călătorie și explorare. Poate o scurtă plimbare până la mare sau la munte o să vă dea un tonus bun.

Capricorn

Capricornii ar putea astăzi să fie captivaţi de un proiect neobișnuit, care probabil va aduce un profit destul de bun. În timp ce faci asta, nu uita de planurile făcute cu familia ta. Este foarte probabil că va trebui să faceți ceva timp pentru un eveniment mai puțin distractiv. Faceți tot ce este mai bine pentru a evita conflictul. Încearcă să nu vorbești prea mult despre realizările tale, pentru că ar putea atrage atenția cuiva nepotrivit cu planurile tale.

Vărsător

Vărsătorul va avea o după-amiază destul de obisnuită. Scânteile de inspirație sau de ideile salvatoare nu vor găsi calea spre tine în actuala aliniere a planetelor, dar ziua nu va fi străbătută de prea multă concurență sau de negativitate. Bucurați-vă de calmul care vă înconjoară ca de o oportunitate de a avea grijă de lucrurile din jurul casei sau de a petrece timp cu familia. Ştiţi foarte bine că aceste zile sunt rare şi încercaţi să vă bucuraţi de linişte, e timp pentru tot.

Pești

Peştii astazi se vor concentra pe studiul si pregatirea pentru saptamana viitoare. Va fi ușor să treceți cu vederea viața personală și prietenii apropiați. Ei vor înțelege că te pregătești doar pentru ceea ce urmează și vor respecta că ai nevoie de timp departe de ei pentru a te concentra. Continuați cu planurile dvs., extindeți orizonturile, poate schimbați şi ceva la aspectul fizic, dar simțiți-vă liber să încercați lucruri noi.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel