Horoscop, duminică, 5 august, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Berbec

Astăzi ai ocazia să te întâlnești cu o persoană care îți poate aduce niște vești. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau despre o persoană pe care ai vrea să o cunoști mai bine. Folosește informațiile prețioase și vei avea succes. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur

Nu renunța la planurile pe care ți le-ai făcut până acum, pentru că riști să te afunzi în niște probleme din care nu vei mai ști să ieși. Termină la ceea ce ai început și vei vedea că nu a fost o greșeală. Numărul norocos al zilei este 8.

Gemeni

Petreci clipe minunate alături de partenerul de viață și acest lucru te ajută să înțelegi cât de serioasă este relația și cât de departe puteți merge împreună. Este foarte important pentru tine acest timp în doi. Numărul norocos al zilei este 1.

Rac

Fă-ți timp și pentru prietenii tăi, deoarece ai nevoie să te relaxezi și să te pui la punct cu ultimele vești despre diferite evenimente la care nu ai putut participa. Numărul norocos al zilei este 3.

Leu

Evită o confruntare directă cu cineva, dacă nu ai toate dovezile care îți dau ție dreptate. Riști să decazi în ochii celorlalți și nimic nu este mai umilitor pentru tine decât acest lucru. Numărul norocos al zilei este 7.

Fecioară

Ai încredere mai multă în tine și în capacitățile tale. Învață să fii mai maleabil în relațiile cu ceilalți. Vorba dulce mult aduce, iar tu trebuie să ții cont de acest mare adevăr. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel