Horoscop, duminică, 30 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Nu e cazul ca Balanțele să faci excese cu autoritica
Nu e cazul ca Balanțele să faci excese cu autoritica

Horoscop. Capricornii astăzi nu are parte de probleme prea complicate, iar Vărsătorii să înţeleagă azi că nu trebuie să ignore circumstanțele anumitor întâmplări.

Balanţă

Nu e cazul să faci excese cu autoritica. Cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu oameni care au o experienţă bogată de viaţă. De asemenea, o muzică optimistă, sau vocurile alături de copii, te pot ajuta. Nu exclude vizionarea unei comedii, sau o vizită la prietenii apropiaţi care te apreciază. Nu încerca însă să îngropi tristeţea în alcool.

Scorpion

Ziua promite să fie o sursă de emoţii pozitive. Poate o sărbătoare în familie, sau o petrecere care va reuni o mulţime de oameni apropiaţi. E posibil să atragi atenţia unei persoane care se gândeşte cu mult romantism la tine. Nu te gândi la flirturi azi, dacă eşti înt-ro relaţie, nu vei vrea sub nicio formă o scenă de gelozie din partea partenerului. Fii atent la semne, spre seară ar putea apărea simptome ale unei boli periculoase, consulă un medic.

Săgetător

Săgetătorul are azi o mentalitate de învingător. De asemenea, în această zi veți avea o sentimentalitate sporită, iar asta vă face să vă implicaţi activ în viaţa cuiva care a suferit recent o mare dezamăgire. Mare atenţie, însă, pentru că faptele bune adesea nu sunt răsplătite şi este posibil să fiţi perceput în alt fel în acest efort. Gândiţi-vă bine dacă doriţi să vă implicaţi în aşa ceva.

Capricorn

Capricornul astăzi nu are parte de probleme prea complicate. Singura problemă poate fi o slăbiciune a organismului care poate fi uşor combătută, dar nu ignorată. Trebuie acordată prioritate aspectelor care dau relaxare fizică și emoțională. Ar fi bine să faceți un plan de antrenament pentru întreaga perioadă de vară și să îmbogățiți dieta cu alimente vegetale. Cheltuielile mari pentru garderobă, gadget-uri la modă și alte lucruri strălucitoare nu sunt binevenite.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să înţeleagă azi că nu trebuie să ignore circumstanțele anumitor întâmplări. Arătați o încredere fermă şi o evaluare corectă a situaţiilor. Cel mai probabil, problemele se vor termina după prânz, lăsând în urmă doar un gust neplăcut și câteva amintiri nefericite. Încercați să profitați din plin de perioada de calm și tăcere. Puteți să vă culcați mai devreme sau să petreceți câteva ore în compania unei cărţi bune sau a unui film amuzant.

Pești

Peştii astăzi se pot bucura de vizita cuiva. Poate fi vorba despre despre întoarcerea unei persoane cu care sunt asociate cele mai calde amintiri. Cineva astăzi este destinat să primească un dar foarte preţios al destinului, sub forma dezvăluirii viitoarei iubiri. Mai multe evenimente pozitive din această vor avea loc în interiorul căminului propriu şi personal. În cursul serii aveţi parte de o mărturisire neobișnuită de la o persoană pe care o credeaţi cu totul altfel.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel