Horoscop, duminică, 30 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Ceva nu iese aşa cum au dorit Taurii, şi prima reacţie este de a aluneca spre pesimism şi depresie. Racii să nu se  aştepte ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ar privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel.

Horoscop, 30 decembrie 2018, BERBEC

Nu judeca pripit situaţia prin care treci, pentru că mai sunt încă unele etape de parcurs până ajungi la un nivel mai limpede, pe care să-l poţi înţelege corect.

Mai aşteaptă, lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, nu se poate spune că a atins nivelul maxim de la care poţi extrage o concluzie. Mai ai răbdare, nu te avânta în analize retroactive şi nici în planuri de viitor, cât timp mai e încă loc de multe modificări ale traseului.

Mergi mai departe, să vezi încotro duce acest drum, dar nu te grăbi să exprimi o părere. Nu ar fi decât o concluzie intermediară!

Horoscop, 30 decembrie 2018, TAUR

Ceva nu iese aşa cum ai dorit şi prima reacţie este de a aluneca spre pesimism şi depresie. Treci peste acest hop fără să-l pui la suflet, pentru că e un sacrificiu trecător prin care oricine trece din când în când.

Te vei simţi mult mai eliberat după ce va trece totul, chiar dacă pe moment ai tendinţa de a spune că ai ghinion, că cele mai rele lucruri ţi se întâmplă doar ţie.

Nu-i adevărat, mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, dar numai tu eşti atât de depresiv încât te cramponezi de acel moment nefericit.

Horoscop, 30 decembrie 2018, GEMENI

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia?

Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

Horoscop, 30 decembrie 2018, RAC

Nu te aştepta ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel.

Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate.

Tu poţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos. În fond contrastele de atrag, deci nu-ţi displace această luptă între un el şi o ea, indiferent în ce tabără eşti.

Horoscop, 30 decembrie 2018, LEU

Culmea că exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tărie ideilor tale, dar înainte de a te supăra pe ei, ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva au dreptate.

Dacă spun nu, poate că e ceva în beneficiul tău şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că opoziţia lor era un fel de a te opri să faci vreo prostie.

Nu te încăpăţâna să mergi mai departe pe drumul tău făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ai putea să greşeşti şi să regreţi că nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din altă perspectivă.

Horoscop, 30 decembrie 2018, FECIOARĂ

E o plăcere să vezi ce repede şi ce bine evoluează unele proiecte la care îţi aduci contribuţia. Te stimulează să mergi mai departe cu încredere şi curaj, pentru că toate reuşitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele următoare.

Ai prins parcă un vânt prielnic ce îţi împinge corabia la viteză maximă: fă tot ce-ţi stă în putinţă să menţii acest ritm excelent pentru că, dacă nu îţi pierzi elanul şi interesul către ce te aşteaptă la final, roadele se vor materializa foarte repede.

Trage tare, insistă, nu te culca pe laurii victoriei după un prim succes, ci continuă cu şi mai multă pasiune!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel