Horoscop, duminică, 3 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Energia planetara a zilei le poate restaura simtul umorului Taurilor, si chiar îi  pot  face sa o tot țină in hohote de ras. Racii,  daca se asteaptă la o zi banala ca oricare alta in ceea ce priveste iubirea si romantismul, pot avea surprize. 

BERBEC

Cel putin o intalnire de azi cu cineva drag iti va livra suficient entuziasm cat sa te tina suficiente zile. Sunt mari sanse ca cineva pe care vei intalni sa ti se para foarte atractiv, chiar sa iti reaminteasca de o persoana foarte speciala tie pe care candva ai indragit-o foarte mult. Daca decizi sa duci lucrurile mai departe, se pare ca nu veti regreta nici unul.

TAUR

Energia planetara a zilei iti poate restaura simtul umorului si chiar te poate face sa o tot tii in hohote de ras. Daca partenerul tau, curent sau potential, nu este la fel de senzitiv ca tine, ar fi o idee sa iti ponderezi acest entuziasm ce nu va fi inteles la valoarea sa. Se pare ca orice te face sa razi, ceea ce poate curata aerul de stres la un nivel dar poate crea o tensiune suplimentara la altul.

GEMENI

Dat fiind contextul planetar al zilei, vei avea nevoie sa fii precaut sa nu te agati de trecut in ceea ce priveste o anumita relatie de cuplu. Daca cineva drag tie iti da de inteles ca ar fi timpul sa mergeti pe drumuri separate, tu stii in adancul tau ca este cel mai bun lucru de facut. Nu opune rezistenta doar de dragul vremurilor trecute.

RAC

Daca te astepti la o zi banala ca oricare alta in ceea ce priveste iubirea si romantismul, poti avea surprize. Unul sau doua evenimente neasteptate iti pot taia rasuflarea si te pot incuraja sa te ridici de pe canapeaua comoditatii. Fie ca esti intr-o relatie de termen lung sau iesi pentru prima data cu cineva, te asteapta o tratatie speciala.

Leu

Poti vedea ca esti dintr-o data plin de inspiratie in ceea ce priveste o relatie foarte personala sau una foarte recenta. Energia emanata de planete azi te aduce in faza de constientizare ce sa faci cel mai bine ca lucrurile sa evolueze armonios pentru ambii. Desi ai fi tentat sa faci ceva rapid ca totul sa fie instantaneu mai bine, ar fi cel mai indicat sa introduci gradat schimbarile.

Fecioara

Daca te-ai surprins fiind preocupat sau chiar obsedat de cineva care pare sa iti fie indiferent la farmecul si frumusetea ta, ti se recomanda sa te relaxezi si sa iti racoresti ardoarea pentru o vreme. Daca nu da semne de raspuns si reciprocitate, este mai bine pentru tine sa iti indrepti atentia in alta directie, altfel risti sa te faci de ras. Sunt alte zone ale vietii si alti oameni care au nevoie de tot ce ai tu de oferit.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel