Horoscop, duminică, 29 iulie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Bercbecii sunt preocupați mai mult  de alimentaţie şi acordă o mai mare atenţie la tot ce consumă, pe când Taurii trebuie să-și ofere  răgazul de a sta puţin cu ei înșiși, pentru a se gândi la ce au nevoie.

HOROSCOP,  BERBEC,  DUMINICĂ 29 IULIE

Te preocupă mult alimentaţia şi acorzi o mai mare atenţie la tot ce consumi. Eşti pregătit, la nevoie, să începi un regim mai strict, din care să elimini total anumite alimente.

O faci ori pentru că ţi-o cere medicul, ori pentru că simţi tu nevoia să te purifici după o perioadă alimentară cam haotică, deci e momentul ideal pentru o cură de slăbire sau de detofixiere.

Dacă nu aveai imboldul să-i dai drumul, pentru că spuneai că nu ai suficientă voinţă, profită acum!

Ai ajuns în acel punct în care îţi dai seama singur că e cel mai bun lucru pentru tine, deci foloseşte-ţi voinţa atât pentru a începe, cât şi pentru a te ţine de acest program strict până la capăt.

Ar fi bine să fie un proces absolut personal, fără să intervină şi alţii.

HOROSCOP, TAUR, DUMINICĂ 29 IULIE

Oferă-ţi răgazul de a sta puţin cu tine însuţi, pentru a te gândi la ce ai tu nevoie.

Nu încerca să le rezolvi singur pe toate, ci exprimă-ţi în felul tău dorinţele în această conversaţie intimă, spune-le şi cu voce tare, în singurătate, dacă simţi nevoia, pentru că acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri.

Cineva te aude, chiar şi fără să ştii, şi vei avea marea uimire, după o vreme, să vezi că rugăciunea ta a fost ascultată şi acum îşi arată urmările.

Nu-ţi pierde speranţa în ceea ce crezi, continuă să aştepţi cu încredere, pentru că uneori cele mai bune lucruri nu se întâmplă repede şi nici atunci când vrei tu.

Cere-le, cheamă-le cu gândul şi apoi aşteaptă efectele!

HOROSCOP,  GEMENI,  DUMINICĂ 29 IULIE

Totul vine către tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e că nu se întâmplă chiar atunci când ai dori tu.

Ţi se pune din greu răbdarea la încercare, dar, dacă ceva durează mai mult decât ai fi sperat tu, nu înseamnă că nu se mai întâmplă.

Ai răbdare, aşadar, aşteaptă momentul acela divin când visul ţi se împlineşte, dar nu renunţa la scopul tău cel mai înalt, oricât ar mai dura.

Legea atracţiei funcţionează de minune, cheamă cu încredere ceea ce vrei să primeşti de la viaţă, dar nu te opri din mers.

Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tău, doar că nu coincide perfect cu propria ta programare.

HOROSCOP,  RAC, DUMINICĂ 29 IULIE

S-a terminat o etapa, deci acceptă ideea şi nu mai insista să o resuscitezi, când vezi cu ochii tăi că ai ajuns la capăt.

A accepta acest final nu e o înfrângere, aşa cum ai fi tentat să spui, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumi inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue, indiferent în faţa cărui final eşti – un final de relaţie, de job, de proiect, de vacanţă – de azi schimbi macazul şi porneşti altceva, dar fără a te tot întoarce la ce a fost înainte.

Închizi un capitol dintr-o serie lungă de capitole, dar de acum merită să te concentrezi la ce urmează, nu la ce a fost!

HOROSCOP, LEU, DUMINICĂ 29 IULIE

Azi îţi apare în cale o persoană care impune respect numai prin simpla sa prezenţă.

O admiri sincer, vezi la ea calităţi pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi spună. Ai enorm de învăţat de la el, îl poţi numi profesorul tău cel mai bun din acest moment al vieţii, pentru că îţi este mult superior din multe puncte de vedere.

S-ar putea ca viziunea sa să fie una total atipică, pentru că îţi deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoaşterii.

Nu e doar un expert, ci e un adevărat magician, care ştie să uluiască prin tot ce spune şi ce face.

O mulţime de întrebări se nasc acum în mintea ta, dar tot el ţi le poate lămuri, deci stai prin preajma sa ca un burete gata să absoarbă informaţie.

HOROSCOP, FECIOARĂ, DUMINICĂ 29 IULIE

Dacă pleci la drum, asigură-te că ai luat tot ce ai nevoie, pentru că există riscul să fii un pic mai neglijent sau cu capul în nori şi să uiţi acasă cel mai important lucru.

Verifică-ţi tot bagajul înainte de a pleca.

Dacă scapi ceva din vedere sau ignori odată cu pregătirea călătoriei, s-ar putea ca exact acel lucru să te întoarcă din drum sau să-ţi strice plăcerea deplasării în sine, ca atare fă tot posibilul să mai treci o dată în revistă toate detaliile: traficul, starea maşinii, benzina din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinaţie.

Nu va fi chiar cea mai plăcută călătorie pe care ai făcut-o vreodată, dar nu o poţi amâna.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel