HOROSCOP, duminică, 27 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ 27 mai

Dacă spui mereu că ceva lipseşte, îţi limitezi orizonturile şi pierzi din vedere ceea ce ai. Stai puţin şi cântăreşte situaţia aşa cum e în realitate, pentru că vei descoperi că sunt de toate pentru toţi. Nu lipseşte nimic din oferta zilei, ci vei găsi de fiecare dată exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce îţi propui. Nu insista să spui că nu deţii ba una, ba alta – că nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru că sigur le ai la dispoziţie, dar numai de tine depinde să le găseşti şi să le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar în faţa ta, dar nu ţi se bagă şi-n traistă!

HOROSCOP SCORPION 27 mai

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

HOROSCOP SĂGETĂTOR 27 mai

Eşti blocat de ceva vreme într-o zonă sumbră încărcată de stres, griji şi frică, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ai fost victima unui proces de îndoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu să vezi lumina. Ţi-au inoculat zi de zi o anumită stare negativă pe care ai ajuns să o transformi într-un mod de a fi, dar azi începi să descoperi adevărul. E timpul să lupţi să te eliberezi de această stare nefastă, care ţi-a blocat evoluţia şi ţi-a înăbuşit potenţialul, dar tocmai pentru că a venit şi clipa să te trezeşti la realitate, tu nu trebuie să mai accepţi această manipulare!

HOROSCOP CAPRICORN 27 mai

Uneori e mai bine să te laşi purtat în derivă pe un ocean în furtună decât să încerci să vâsleşti cu orice preţ. Aşa vei păţi şi astăzi când toate încercările tale de a da explicaţii, de a convinge pe cei nervoşi din faţa ta, se vor solda cu iritarea şi mai mare a adversarului Ştii cum se spune: cel mai deştept cedează, deci ce-ar fi să fii tu înţeleptul care se retrage când simte că apele încep să forfotească? Lasă-i pe cel nervoşi să-şi verse năduful pe ceilalţi, dar nu pe tine, căci tu vei fi retras la timp ca să nu te atingă furtuna! Mai bine taci şi laşi uraganul să treacă pe lângă tine fără să te afecteze.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 27 mai

Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, râzi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strica dispoziţia. Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urma exemplul şi s-ar comporta la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joaca ta i-ar putea remonta şi pe ei, ca prin farmec. Dacă refuză cu orice chip umorul tău, lasă-i în pace! Nu te simţi tu vinovat pentru tristeţea lor, pentru că tu ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă să le smulgi un zâmbet.

HOROSCOP PEȘTI 27 mai

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel