Horoscop, duminică, 27 ianuarie, 2019

Cristian Andrei / 27 ian 2019, 07:34 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Săgetătorii se simt   neglijați, dat la o parte, de parcă nimeni nu mai ştie de tine, dar exagerezi totuşi. Vărsătorii primesc tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te îndrepţi, dar au început să fie contradictorii.

Balanță – Horoscop 27 ianuarie, 2019

Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare şi putere de convingere, pentru că se vor ivi mulţi oameni care îţi găsesc nod în papură.

Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să-ţi arăţi valoarea şi superioritatea, de care nu te poţi îndoi. Ai muncit mult ca să ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Scorpion – Horoscop 27 ianuarie, 2019

Nu prea te poţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ţi inspiră prea multă credibilitate. Ori a mai încercat şi altădată să te ajute şi nu i-a ieşit, ori ştii din experienţă proprie că nu are cu ce te ajuta, că mai degrabă ar merita el ajutat! Este un om fără experienţă de viaţă care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine să te descurci singur, ca să nu-ţi pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase.

Caută compania unor oameni inteligenţi, suspuşi, cu experienţă, nu numai pentru că ei îţi vor deschide mai uşor unele uşi, ci şi pentru că ai şi tu multe de învăţat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Săgetător – Horoscop 27 ianuarie, 2019

Te simţi neglijat, dat la o parte, de parcă nimeni nu mai ştie de tine, dar exagerezi totuşi. E doar o uşoară depresie care îţi dă târcoale acum şi ai tendinţa de a te izola de lume. Tu eşti cel care fuge de oameni, nu ceilalţi te dau afară din lumea lor, ca atare tu trebuie să ieşi un pic în întâmpinarea lor.

Nu aştepta ca ceilalţi să-ţi dea atenţie, când ai şi tu la îndemână instrumentele necesare pentru a ieşi din pasa nu tocmai pozitivă. Recunoaşte când ai nevoie de ajutor, nu te încăpăţâna să rezolvi singur problema care te ţine captiv, ca atare, cu un ajutor prietenesc alături, vei vedea ce bine te simţi iar.

Capricorn – Horoscop 27 ianuarie, 2019

O voce interioară îţi atrage atenţia asupra singurei soluţii viabile în situaţia de faţă: să pui punct. Nu are rost să mai continui, dar parcă ţi-e puţin frică să renunţi. Te întrebi ce va urma după acest final, dacă nu cumva vei rămâne fără acel lucru pe care acum tot încerci să-l duci mai departe cu greu.

Vei vedea că acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capăt acelei situaţii, ci doar îţi vine ideea că ar fi soluţia cea mai bună, deci gândeşte-te serios dacă ar mai fi vreo ieşire sau e vremea să spui adio. Se pare că un rămas bun e recomandabil acum!

Vărsător – Horoscop 27 ianuarie, 2019

Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te îndrepţi, dar au început să fie contradictorii. Nu se bat cap în cap, aşa cum ţi se pare, ci doar oferă o viziune din mai multe unghiuri. De tine depinde să stai pe loc şi să chibzuieşti asupra lor, pentru a le pune într-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajută şi care nu, deci oferă-ţi acest răgaz de gândire pentru a face lumină în această aglomeraţie de idei.

Chiar dacă par diametral opuse, vei vedea, după acest moment de analiză la rece, că te poţi folosi şi de unele şi de altele, deci concentrează-te! Tu vei restabili echilibrul acestei balanţe cu talere aparent inegale.

Pești – Horoscop 27 ianuarie, 2019

Te simţi ca un copil care priveşte prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treci. Tragi cu ochiul puţin să vezi ce e dincolo, dar rămâi totuşi afară, nu ai cum să intri deocamdată. Ceea ce e după acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie să găseşti o cale să fii lăsat să intri, să fii acceptat, să ţi se deschidă poarta, deci eforturile de integrare şi de adaptare îţi aparţin.

Probabil îţi doreşti enorm să fii primit într-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elită intelectuală, dar momentan priveşti din afară, visând la clipa când vei fi şi tu unul de-al lor.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24