Horoscop, duminică, 25 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team / 24 noi 2018, 18:06 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Astăzi, Racii nu se pot  înţelege cu toată lumea, pentru că s-au adunat în jurul lor oameni extrem de diferiţi. Gemenii să spună zi mersi că au atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care se află, deci au de unde alege!

Horoscop, duminică,  25 noiembrie 2018, Berbec

Faci echipă bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, pur intelectuală a acestui tandem, în timp ce celălalt vine în planul vostru comun cu bagajul său emoţional extrem de bogat.

Ai avea şi tu ceva de învăţat din felul său de a se dărui sufleteşte, pentru că, cel puţin azi, ţie îţi cam lipseşte sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, laşi doar creierul să cântărească situaţiile din jurul tău, deşi treci prin suficiente momente când inima ar avea un cuvânt mult mai puternic de spus.

Ascultă deci ce-ţi transmite şi jumătatea ta intuitivă.

Horoscop, 25 noiembrie 2018, Taur

Nu te opri din antrenamentul de calmare a sufletului tău extenuat. Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să îţi auzi gândurile cele mai profunde. Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior.

Adu-ţi aminte de una din activităţile care îţi face plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care te afli.

Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument, să citeşti poezii sau să faci puzzle, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei, pentru că te vor relaxa ca prin farmec.

Horoscop, 25 noiembrie 2018, Gemeni

Zi mersi că ai atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atâtea direcţii la fel de bune le îndemână, ca atare nu te grăbi încă să spui ce ai ales.

Poţi merge o vreme, în paralel, pe mai multe căi şi, după ce vei înţelege mai bine situaţia, o vei putea selecta pe singura care îţi convine pe de-a-ntregul.

Bucură-te de această paletă atât de bogată de idei, de soluţii, de variante, de căi de evoluţie, de care nu ai parte oricând, deci încearcă să nu te opreşti deocamdată la una singură.

Ba mai mult: mai cere şi altele, cu tupeu, ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere din multele posibilităţi care apar la orizont. Parcă plouă cu idei bune; scaldă-te în ele!

Horoscop, 25 noiembrie 2018, Rac

Nu te poţi înţelege cu toată lumea, pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comuni şi cu unii şi cu alţii, de aceea trebuie să te adaptezi pe loc fiecărui gen de oameni cu care intri în contact.

Cu unii te simţi pe aceeaşi lungime de undă, comunici uşor şi descoperi afinităţi perfecte. Alţii ţi se par mai distanţi, dar ai putea coopera foarte bine în carieră sau în afaceri. Nu încerca să aduni la un loc firi atât de diferite, pentru că nu le vei putea face să conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

Horoscop, 25 noiembrie 2018, Leu

Chiar dacă nu te afli în cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plâng mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui să faci abstracţie de acest anturaj şi să te gândeşti numai la propria ta linişte interioară. Ştii bine că asemenea subiecte te influenţează negativ, pentru că ai un suflet sensibil care rezonează la necazurile umane, dar azi numai tu şi liniştea ta interioară contaţi.

Prefă-te că nu auzi lamentările celor din jur, pentru că unii vor profita de bunătatea ta şi tocmai pentru că ştiu că pe tine te impresionează uşor asemenea poveşti, te vor copleşi cu ale lor. Nu-i asculta!

Horoscop ,25 noiembrie 2018, Fecioară

Ai ajuns într-un punct în care îţi dai seama că nu ştii nimic despre subiectul despre care se vorbeşte, şi recunoşti sincer acest lucru. Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, înainte de a-ţi da cu părerea, pune mâna pe cărţi şi informează-te.

Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o nouă pasiune pentru tine.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy